31.03.2010 18:14

El filial torna a guanyar

El segon equip blaugrana segueix sumant victòries i aquesta vegada va imposar-se a la difícil pista del Bar Mi Casa (1-4). La resta d’equips base del futbol sala blaugrana van obtenir un balanç de quatre victòries i una sola derrota.

Del municipal de Sant Vicenç dels Horts, ple a vessar, no se n’han escapat gaire punts, però els jugadors d’Albert Canillas necessitaven la victòria per mantenir-se amb opcions de pujar de categoria.

El partit va començar malament, amb un gol del local Ramon en acció de pivot. Però el Barça va reaccionar ràpidament i abans del descans va empatar mitjançant Campoy. A la segona meitat, els blaugranes van imposar les seves millors rotacions i, amb avantatge al marcador després de l’1-2, va dominar més i millor el tempo del partit. Fruit d’aquest domini van arribar el tercer i el quart gol del Barça.

Aquest resultat deixa l’equip en segona posició, a un punt del nou líder del grup sisè de la Nacional A, l’Hospitalet Bellsport.

Primera derrota del juvenil (4-2)

Després de guanyar els 20 primers partits de Lliga, l’equip juvenil del FC Barcelona va patir la primera derrota de la temporada. Va ser a Martorell, on l’equip local es va aprofitar d’un cert relaxament blaugrana per guanyar justament.

L’equip local va mostrar més ganes, més intensitat i més encert per aconseguir un triomf de prestigi davant els jugadors de Miguel Ángel Palomar, als quals tampoc els va acompanyar la sort. La jugada de l’1-0, un autogol de Nakata, n’és un exemple. El Martorell, tercer classificat, va intensificar el seu domini i abans del descans va marcar el 2-0.

La situació no va millorar a la represa, tot el contrari. Amb 3-0, el Barça va recórrer al porter-jugador i Castro va fer el primer gol blaugrana. Però els riscos a vegades es paguen i els locals van aprofitar un error en la circulació de pilota per sentenciar el partit amb un gol de camp a camp. Nakata va tancar el partit amb una gran acció personal, però el 4-2 final explica perfectament els mèrits d’un i altre equip.

Després de l’aturada de Setmana Santa, l’equip s’enfrontarà al Marfil Santa Coloma, segon classificat. En cas de victòria blaugrana, el Barça ja serà matemàticament campió.

Doble victòria del Cadet (2-6 i 3-14)

Després de superar el Jesús Maria i el Sicoris, tots dos amb solvència i a domicili, l’equip d’Adrià Fabregat es consolida en la primera posició de la taula, amb tretze punts d’avantatge respecte del Marfil Santa Coloma.

Golejada a domicili de l’Infantil (2-10)

Important victòria de l’Infantil. Si bé s’enfrontava a un rival de la zona baixa, assegurar els tres punts era necessari per mantenir un lideratge que Les Corts amenaça setmana rere setmana. El Barça va tenir més ocasions i més clares, però l’equip de Sant Gervasi va avisar en el contraatac. Paco va obrir el marcador amb dues dianes pràcticament seguides i a partir d’aquí el partit es va decantar. Aquest jugador va ser un dels més destacats de l’equip amb sis gols. Oriol, Nacho, Sergi i Òscar van signar els gols restants.

D’altra banda, l’equip va derrotar 0-17 el Maristes Sants a la Copa Catalunya.

Triomf, lideratge i ‘goal average’ per a l’Aleví (5-2)

El lideratge estava en joc davant el Les Corts, que arribava invicte a la Ciutat Esportiva, amb tres punts d'avantatge i un 3-1 del partit d’anada que complicava el 'goal average'. L’equip blaugrana va esperar a mitja pista, controlant el joc del rival i esperant el seu moment. El marcador el va estrenar el més petit de l’equip, Sergi Serrano, després d’una acció d’estratègia. Toni Pàrraga va fer el segon després de lluitar una pilota dividida. Tots els jugadors que entraven a la pista van mostrar un nivell excel·lent, i així va ser com en una nova jugada d’estratègia Pol Niño va fer el 3-0 i Ramesh va marcar el quart en un contraatac.

L’equip visitant va aconseguir retallar distàncies dues vegades (4-1 i 5-2), però ja no va poder fer perillar una victòria que permet a l’equip dependre d'ell mateix en les últimes jornades.
Torneig internacional a Lisboa
Aprofitant l’aturada de totes les competicions per la festivitat de Setmana Santa, l’equip juvenil participa des d’avui i fins diumenge en un campionat internacional a Alcochete (Lisboa).