Futbol sala

27.03.2010 19:39

Amb bona actitud (1-1)

El FC Barcelona ha empatat a la pista de l’Azkar Lugo, però ho ha fet oferint una molt bona actitud tot i les baixes. Els blaugranes es mantenen cinquens a la mateixa distància del tercer classificat, el Lobelle, que també ha empatat el seu partit.

El punt que ha sumat el Lobelle a la pista del líder, ElPozo Múrcia, i els tres punts que ha aconseguit el Caja Segòvia davant el Carnicer fan que el Barça es mantingui en la cinquena posició de la Divisió d'Honor, a falta de cinc jornades per acabar la fase regular. L'empat a un a la pista de l’Azkar Lugo és ben valorat des de la plantilla barcelonista, sobretot pel joc exhibit i tenint en compte les baixes a l'equip, ja que no hi eren Fernandao ni Ari, però tampoc ha pogut jugar Chico, amb molèsties, i PC ho ha fet a mig gas.

Els 40 minuts de partit han estat força igualats, tot i que es podria dir que a la primera part han tingut més protagonisme a l'atac els locals, i a la segona, el Barça. Als deu minuts de partit, De Bail ha inaugurat el marcador amb un xut llunyà, i amb aquest resultat d’1 a 0 s’ha arribat al descans, i això que els de Marc Carmona han tingut fins a tres ocasions molt clares de gol, però ha fallat la definició final.

Una superioritat per cada equip

PONT1703.JPGA la represa, el Barça ha assumit el control en la vessant ofensiva. Javi Rodríguez ha posat el marcador en taules amb un xut de penal, per una falta comesa sobre el pivot del filial, Juanito, que ha estat 12 minuts en pista. A falta de poc més de dos minuts per al final del partit, l'Azkar Lugo ha tret porter-jugador, i així han estat molt a prop de fer-ne el segon enviant una pilota al pal. Aquesta ha estat l'única ocasió de què ha disposat en superioritat numèrica, perquè el Barça ha defensat molt bé l'atac de cinc. Ha estat l'equip de Marc Carmona qui ha tingut més opcions per desfer l'empat, i dues d'aquestes les ha tingut Carlos Muñoz. Primer el seu xut des de camp propi ha picat el pal, i a falta de mig minut per al final del partit, ha tornat a enviar la pilota a porteria buida, però l'ha aturat el porter-jugador, això sí, fora de l'àrea. Una accó que ha provocat que veiés la segona targeta groga i fos expulsat.

Així doncs, s'han canviat els papers i ha estat el Barça qui ha jugat en superioritat numèrica els últims 26 segons de partit, i en aquest poc temps ha aconseguit fer tres atacs: dos de molt clars, com en un xut de Jordi Sánchez que ha sortit fora per ben poc. Al final, el marcador ha quedat en empat a un.