27.03.2010 11:11

Ari, tres gols i or amb Brasil

Cristina Collado

Ari Santos ha complert el què va prometre: tornar de Colòmbia amb la medalla d’or dels Jocs Sud-americans. I així ha estat. La selecció brasilera es va imposar a la final a l’Uruguai per 6 a 0 amb tres gols del blaugrana.

Ja ha conclòs la IX edició dels Jocs Sud-americans de Medellín, a Colòmbia. I com era de prevuere, el vigent campió del món, Brasil, s’ha fet amb la medalla d’or. La selecció canarinha es va imposar a l’Uruguai, un equip que havia donat la sorpresa eliminant la selecció d’Argentina a les semifinals.

Un total de cinc gols

No va poder donar la sorpresa contra el totpoderós Brasil. 6 a 0 va ser el resultat final. I això que als brasilers els va costar força fer el primer gol. Aquest gol el va aconseguir Ari Santos als setze minuts de partit. Abans del descans, encara en farien dos més, obra de Falcao i, novament, d’Ari Santos. A la represa, Lenísio, amb dos gols, va sentenciar el partit. Però encara van poder celebrar un últim gol. N'era el sisè i definitiu, i el que suposava el ‘hat-trick’ del tanca blaugrana.

Amb aquests tres gols, Santos n’ha marcat cinc en aquest torneig. Ja va fer un gol a l’Uruguai a la primera lligueta, i també n’havia fet un a l’Equador. En total, cinc gols, que són els mateixos que porta amb la samarreta del Barça.
Tornarà pel Gestesa
Ari Santos s’ha perdut tres partits amb el FC Barcelona. Ara, però, ja està a punt per tornar a ajudar el seu equip. Reapareixerà per al pròxim partit que es jugarà el dimarts dia 6 d’abril a les 21:00 h contra el Gestesa Guadalajara al Palau Blaugrana.