Futbol sala

24.03.2010 14:10

Triomf cabdal per al filial

Tots els equips base del futbol sala blaugrana van guanyar els seus compromisos d’aquest cap de setmana. Cal fer una menció especial per al filial, que va batre el líder, el Corbera, i es reenganxa a la lluita per l’ascens.

La visita del Corbera a la Ciutat Esportiva es presentava com un examen per als jugadors d’Albert Canillas. Era l’última oportunitat per seguir aspirant a l’ascens de categoria i els barcelonistes van exhibir tot el seu potencial per acabar imposant-se 4-3.

Curiosament, els artífexs del triomf tenen passat corberenc. Ernest, Guille i Héctor Cano van marcar contra el seu exequip, concretament el primer, el segon i el quart gol respectivament. Marc Areny va signar l’altre gol d’un Barça que va arribar amb un còmode 4-1 als minuts finals.

Però el Corbera no va donar el seu braç a tòrcer i va acabar angoixant els locals amb dos gols i diverses accions de perill de l’exblaugrana Guille Ferrándiz. Al final, les intervencions de Julio i el bon treball col•lectiu van permetre que els tres punts es quedessin a casa i deixen el Barça tercer, a només tres punts del lideratge i amb un partit pendent.

El cadet, un líder solvent (7-2)

El partit es preveia complicat davant el cinquè classificat, el Bosco Rocafort, però es va resoldre després d’una gran primera meitat. El gol inicial dels visitants va ser ràpidament capgirat per l’encert de Pol i Albert. Abans d’arribar al descans, el partit va quedar pràcticament sentenciat amb quatre gols més. Amb el 6-1, l’equip es va relaxar en el segon temps i només David va poder superar el porter del Bosco. Quan falten vuit jornades per al final de la Lliga, el Barça segueix líder, però no es pot permetre relaxaments de cap mena.

El Bosco també cau en infantils (6-0)

Les importants baixes d'Oussama, Nayim i les molèsties al genoll de Steve feien preveure un partit complicat davant el Bosco, equip de la zona mitjana baixa de la taula. Però l’equip va treure el caràcter i en tot moment va estar endollat al partit, des del porter Dani fins a l’últim atacant. Cal destacar la bona feina d’Oriol en la la primera part, amb dos gols i una assistència a Paco, i el debut d’Òscar. En la segona meitat, el Bosco no va abaixar els braços i va donar una bona imatge, però el Barça va seguir manant en tot moment i va completar la golejada amb gols de Paco, Steve i Oriol. Amb aquest resultat, l’equip es manté líder amb tres punts d’avantatge respecte a l’equip de Les Corts.

L’aleví no falla a Palau (1-5)

Sense fer el seu millor partit, l’equip va aconseguir un triomf vital i gràcies a això es podrà jugar el primer lloc la setmana vinent davant Les Corts. El Palau Solità, que durant molts minuts va sorprendre amb el porter-jugador a la pista, es va avançar en el marcador i l’equip, sense la intensitat necessària, va haver de suar de valent per resoldre la situació. Ramesh i Moré capgiraven el partit abans del descans, però les sensacions no eren les millors. Sortosament, a la represa, l’equip va millorar el seu joc i va acabar guanyant per 1-5.