Futbol sala

23.03.2010 14:21

Ari, a semis dels Jocs Sud-americans

Ari Santos s’ha classificat amb la selecció del Brasil per les semifinals dels Jocs Sud-americans com a primera del seu grup. Després de golejar a la lligueta ara s’enfrontaran l’amfitriona: Colòmbia.

La marxa d’Ari Santos amb la selecció del Brasil està sent ben profitosa. El tanca brasiler del FC Barcelona ha certificat el seu passi a les semifinals dels IX Jocs Sud-americans de Medellín, després d’imposar-se l’Uruguai amb un contundent 6 a 0.

De fet, la vigent campiona del món ha golejat en els tres partits que ha jugat de la primera lligueta i no ha encaixat cap gol. Això els ha permès classificar-s’hi com a primer de grup. El seu rival a semifinals serà l’amfitriona del torneig, Colòmbia, que ha acabat segona del grup A.

Dos gols del blaugrana

Ari Santos ha participat en els tres partits. A l’últim, contra l’Uruguai, va sortir en el cinc inicial i va col•labora a la golejada amb el quart gol. Abans, contra l’Equador, va posar la cirereta del pastís fent el vuitè gol a tres minuts pel final.