12.03.2010 22:26

Amb els deures fets (5-1)

Cristina Collado

El FC Barcelona ha fet els deures i s’ha imposat davant el Zamora al Palau. Els blaugranes mantenen la bona ratxa a casa i retallen tres punts al Lobelle, que juga dissabte el seu partit.

La primera ocasió del Barça ha arribat ben d’hora. En el primer minut de partit, Igor ha tingut una bona oportunitat amb un xut de primeres que ha anat fora de porteria. Un minut després, Ari Santos ha robat una pilota més enllà de la frontal i ha intentat sorprendre el porter Arrivi amb un xut col·locat.

La pressió del Barça ha estat molt bona. Als quatre minuts de joc, PC ha iniciat una bona jugada col·lectiva després de robar ell mateix una pilota, però no s’han entès en la combinació amb Ari.

2-0 a favor

2010-03-12_FCB_-_ARCEBANSA_CHINT_ZAMORA_013.jpgFinalment, els blaugranes ha obert la llauna a pilota aturada. El primer ha estat Javi Rodríguez amb un xut de falta directa. Moments després, el porter visitant ha estat molt encertat amb dues aturades consecutives, a Saad i Carlos. Però res ha pogut fer amb el xut d’Igor, després d’una bona combinació amb Chico.

Reacció perillosa

2010-03-12_FCB_-_ARCEBANSA_CHINT_ZAMORA_019.jpgFins els 12 minuts de la primera part no ha arribat el primer xut a porteria del Zamora, però l’efectivitat ha estat del cent per cent, perquè han fet el primer gol. L’ha firmat Carracedo després d’una bona jugada individual. Era el minut 12 de partit. A partir d’aquest moment, l’equip entrenat per Padú ha agafat confiança i ha disposat de més ocasions de perill. Una d’elles ha estat una jugada d’u contra u de Raúl Campos que ha evitat el porter Paco Sedano.

Gràcies a una bona jugada assajada, el FC Barcelona ha aconseguit marxar al descans més tranquil. Javi Rodríguez ha tret de banda i la pilota ha acabat a peus de Saad, qui ha fet el tercer gol.

Sentència

A la segona part ha baixat molt la intensitat del partit. El Zamora no ha aportat gens de perill, mentre que el Barça ha buscat sentenciar el matx amb algun gol més. I, al final, ho han aconseguit. Ha estat Carlos Muñoz qui n'ha fet el quart a 12 minuts per al final. I n'hi hauria un cinquè. Ha estat Chico qui ha marcat a porteria buida en una pèrdua de pilota del Zamora, que ha jugat els últims quatre minuts amb porter-jugador.

Saad Assis, celebrant el seu gol. Fotos: Alex Caparrós - FCB
FC BARCELONA, 5
ZAMORA, 1

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Ari Santos, Chico i Igor –cinc inicial-, Javi Rodríguez, Saad, Carlos Muñoz, Jordi Sánchez

Arcebansa Chint Zamora: Arrivi, Rogerio, Pipe, Marcelo i Raúl Campos –cinc inicial–, Justo Cáceres, Carracedo, Contreras, Sergio

Gols: 1-0, Javi Rodríguez (9’); 2-0, Igor (10’); 2-1, Carracedo (12’); 3-1, Saad (19’); 4-1, Carlos Muñoz (28’); 5-1, Chico (37')

Àrbitres: Alonso Montesinos i Rubio Fajardo