05.03.2010 22:36

Una derrota diferent (3-2)

Per tercera vegada consecutiva aquest any 2010, ElPozo Múrcia ha tornat a guanyar el FC Barcelona. Es tracta, però, d'una derrota diferent a la Copa i a la Supercopa. El Barça ha jugat de tu a tu el líder.

Vuit victòries, només un empat i cap derrota. Aquest era el balanç de partits disputats al Palau d’Esports de Múrcia, el feu del líder de la Divisió d’Honor. Res ha pogut fer el FC Barcelona per trencar amb aquesta bona ratxa dels murcians a casa seva.

El partit ha començat coll amunt pel Barça, quan ElPozo ha inaugurat el marcador als cinc minuts de joc amb el gol de Saúl. Només dos minuts després, Chico ha empatat el matx en una jugada d'estratègia, de córner. Però abans del descans, el pitxitxi Wilde n'ha fet el segon, sumant ja 30 gols en aquesta Lliga.

S’escapen a la segona

05032010-_MG_4706.jpgNomés començar a segona part, Esquerdinha ha ampliat a dos gols l’avantatge dels de Duda, dificultant més la remuntada del Barça. Aquest, però, no ha perdut l’esperança en cap moment i n'ha tingut moltes i clares ocasions. Ari Santos ha disposat de dues jugades sol davant de porter. També Fernandao ha pogut retallar distàncies. Finalment, als 30 minuts de joc, ha estat Igor qui n'ha fet el segon per al seu equip en una altra jugada d'estratègia, en aquest cas, en una falta.

En el tram final del partit, Chico ha tornat a jugar com a porter-jugador i, així, els de Marc Carmona han enviat una pilota al travesser. Però no ha estat suficient per empatar el matx, i el Barça ha caigut davant d'ElPozo Múrcia.

ELPOZO MÚRCIA, 3
FC BARCELONA, 2

ElPozo Múrcia: Juanjo, Ciço, Kike, Vinicius i Wilde –cinc inicial–, Álvaro, Saúl i Mauricio

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Ari, Chico i Igor –cinc inicial–, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao

Gols: 1-0, Saúl (5’); 1-1, Chico (7’); 2-1, Wilde (16’); 3-1, Esquerdinha (22’); 3-2, Igor (30’)

Àrbitres: Beteta Dolz i López García