FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.02.2010 12:36

Javi Rodríguez, homenatjat a la seva ciutat

Cristina Collado


L’Ajuntament de Santa Coloma ha volgut homenatjar un dels seus esportistes estrella: el blaugrana Javi Rodríguez. “Per mi és un orgull que la meva ciutat reconegui el que he fet”, afirmava.


Acompanyat dels seus pares, de la seva parella i d'altres amics, Javi Rodríguez va rebre dilluns a la nit un merescut reconeixement a la seva ciutat natal: Santa Coloma. Allà va ser on es va formar com a jugador de futbol sala i allà li han volgut reconèixer la seva aportació a l’esport i a la ciutat colomenca: “Per mi és un orgull que la meva ciutat em reconegui. Sent colomenc com sóc, sempre he portat el nom de Santa Coloma arreu del món i estic molt agraït a Santa Coloma”, van ser les primeres paraules del capità del FC Barcelona i de la selecció espanyola.

Agraït al Marfil, el Playas i el Barça

2009-09-18_FCB_FUTBOL_SALA_-_INTER_MOVISTAR_019.JPGL’acte d’homenatge es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Coloma. Javi Rodríguez, que ja porta gairebé 20 anys en actiu, va agrair el suport i les oportunitats que ha rebut de tres clubs fonamentals en la seva carrera esportiva: l’Indústries Garcia (actual Marfil Santa Coloma), el Playas de Castelló i el FC Barcelona: “Estic agraït al Vicente Garcia, l’actual president del Marfil Santa Coloma, que va ser la persona que em va donar l’oportunitat de debutar a Divisió d’Honor. El meu debut a la selecció espanyola va ser gràcies a l’Indústries García, i sempre li estaré agraït. També dono gràcies al Playas de Castelló, on em vaig poder donar a conèixer a Europa. Als meus amics Pepe Miquel i Agustín Poyatos, amb qui vaig compartir deu temporades i m’han felicitat per telèfon, tot i no que no han pogut venir. I també vull agrair al Barça. Gràcies per fer-me partícip del vostre projecte i per escollir-me per liderar el vostre projecte. És molt gran jugar al Barça”.

La família, present

Javi Rodríguez tampoc es va oblidar en els agraïments la seva família: “Vull recordar tots els que m’ha ajudat cada dia, sobretot als meus pares, que sempre han estat en els bons i en els mals moments. I també vull tenir un petit record per a la meva petita, la Carla, que no ha pogut venir perquè demà té escola. Ella em fa sentir jove i em dóna forces per seguir jugant”.

Intercanvi d’obsequis

DSC03655.JPGDesprés dels parlaments va arribar el moment de l'intercanvi d’obsequis. L’Ajuntament de Santa Coloma va regalar a Javi Rodríguez una figura amb una llegenda que recorda: “Javi Rodríguez, capità de la selecció espanyola. Santa Coloma de Gramenet 22 de febrer del 2010”. També el Marfil Santa Coloma, de mans del seu president Vicente García, va voler obsequiar el seu exjugador.

El capità blaugrana va voler tenir un detall amb l’Ajuntament de la seva ciutat: “Tinc clar que ha arribat el moment oportú per deixar la selecció espanyola. Sempre ha dit que és millor retirar-se a temps, que no que et retirin”, afirmava el ‘7’ blaugrana. Ja retirat oficialment de la selecció estatal, doncs, Rodríguez va lliurar a l’alcaldessa Núria Parlón de l’última samarreta de la selecció espanyola que va lluir durant el passat Europeu d’Hongria.

“El Javi és un referent per als joves”

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, va destacar la influència positiva que exerceix Javi Rodríguez entre els joves esportistes: “És un orgull per a la nostra ciutat i per al nostre Ajuntament fer aquest reconeixement al Javi. La seva tasca en l’àmbit de l’esport ha estat triomfal, meteòrica. Els joves esportistes de Santa Coloma tenen en ell un referent, perquè és un esportista que s’ha esforçat i ha treballat. És un colomenc de primera”.
Javi Rodríguez, amb l'alcaldessa de Santa Coloma ahir a l'Ajuntament
Javi Rodríguez, amb l'alcaldessa de Santa Coloma ahir a l'Ajuntament

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Els seus companys, entrenant
En representació del FC Barcelona hi va assisitir el gerent de la secció, David Godayol. La resta de companys d’equip de Rodríguez, així com membres del cos tècnic, no es van poder desplaçar fins a Santa Coloma perquè precisament a la mateixa hora que començava l’acte d’homenatge s'havia programat un entrenament al Palau Blaugrana.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana