FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.02.2010 18:39

La final, des de Barcelona

Cristina Collado


El FC Barcelona ha arribat a la ciutat comtal al voltant de les quatre de la tarda. A temps per veure la final de Copa des de casa. Al final, el botxí del Barça, ElPozo Múrcia, s’ha fet amb el trofeu.


A les 13:35 h l’expedició barcelonista ha agafat el vol d’Spanair de Santiago a Barcelona, amb presència fins i tot del directiu responsable de la secció, Josep Anton Colomer. Ha estat prop de les 16:00 h quan han arribat fins al Palau Blaugrana, però encara amb el record de l’eliminació de la Copa ben present. I és que els ha donat temps a veure la final del campionat, per la televisió des de casa.

Juanito es queda a Santiago

L’únic jugador que no ha viatjat amb l’equip fins a Barcelona ha estat Juanito. El pivot del filial s’ha quedat a Santiago per disputar durant el matí el partit pel tercer i quart lloc del Campionat d’Espanya. Juanito, que jugava amb Catalunya, ha guanyat Castella i Lleó per 5 gols a 2, amb una diana del jugador del Barça.

Dilluns a les 11:30 h

La plantilla barcelonista està citada aquest dilluns a les 11:30 h al Palau Blaugrana. Cal deixar enrera la Copa i centrar-se a la Lliga. I és que en només cinc dies, el pròxim divendres, els jugadors de Marc Carmona reben a casa el Lobelle.
La final, des de Barcelona
ElPozo, campió de Copa
A tres quarts de 5 ha començat la final de la Copa d’Espanya de futbol sala, que enfrontava l’amfitrió, el Xacobeo 2010 Lobelle Santiago i ElPozo Múrcia. La primera part ha acabat amb superioritat, per la mínima, dels murcians (0-1). A la represa, el Lobelle ha aconseguit empatar a un, i després a dos gols, forçant la pròrroga. En el primer minut d’aquesta, els de Duda s’han posat per davant i s’han proclamat campions.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana