FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.02.2010 22:00

Carmona: “Són millors”

Cristina Collado


La sentència de Marc Carmona ho diu tot: ElPozo Múrcia ha estat millor que el Barça i per això “és el just vencedor”, tal com confirma PC.


Cares tristes al vestuari barcelonista. N'hi ha per això i per a molt més. El FC Barcelona afrontava amb moltes esperances la seva segona Copa consecutiva. Era un equip més madur i més complet que l’any passat. Però el rival, ElPozo Múrcia, s’ha mostrat implacable davant dels errors del conjunt blaugrana ( 1-7 ) i l’ha tornat a eliminar per tercera vegada consecutiva.

I això passa, simplement, perquè: “Són millors. Havíem posat moltes esperances i motivació en aquesta Copa, però ens costa competir els 40 minuts. Sempre hi ha algun detall o algun moment en què hi ha errades i se’ns escapa el partit. El nivell d’exigència d’ElPozo és grandiós. Sempre sembla que estem a prop, però no empatem i aleshores ells no perdonen i en un contraatac et fan gol. Són implacables davant les errades”, reconeix Marc Carmona.

‘Mea culpa’

PC reconeix que no han estat a l’altura i que el partit l’ha perdut el Barça: “Carmona ha plantejat bé el partit. Hem vist vídeos de tot el que fa bé ElPozo. Hem perdut més per errades nostres que per encerts d’ElPozo, perquè en moments clau no hem estat bé i ells ens han superat, tant quan hem fet sortir el porter-jugador com en la situació del doble penal. Són uns justos vencedors.”

El pitjor atac de cinc

Al Barça no li ha sortit bé ni l’atac de cinc: “Ha estat el pitjor des que estic aquí. Ens han fet gol a la primera jugada, en què ha xutat Jordi, l’ha parat Jaunjo i ha marcat. Això ens ha desmuntat mentalment. Ha estat un desastre”, sentencia Carmona.
Carmona: “Són millors”
I divendres, el Lobelle
El FC Barcelona ha de passar pàgina ràpidament. I és que el pròxim divendres rep al Palau el Lobelle Santiago, finalista de la Copa: “Ja hem vist com juga. És un ferm candidat a guanyar la Copa perquè està en un gran estat de forma i divendres vindrà amb molta força. Nosaltres ens hem d‘aixecar i lluitar per la Lliga”, afirma el tècnic blaugrana.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana