Futbol sala base

09.02.2010 18:09

Incidència en un partit de l’infantil

La jornada del cap de setmana del futbol sala base es va veure marcada per l’ensurt que va donar un jugador de l’infantil, que va obligar a suspendre el partit.

L'infantil va haver de suspendre el partit que l'enfrontava aquest passat cap de setmana a Les Corts UBAE. Al segon 24 de partit el jugador del Barça Oussama Chefraou va patir una trompada amb el porter rival, que li va fer caure malament, amb el cap i la zona cervical. Va haver de ser traslladat ràpidament a l'hospital, on més tard va ser operat d’urgències d’una fissura de l’occipital esquerra i d’un petit coàgul entre l’os i el cervell.

Després d’estar 24 hores a l’UCI, va ser traslladat a l’habitació a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El metge del primer equip, Daniel Florit, està portant el seguiment de l’operació.

Agraïments

El FC Barcelona vol destacar i agrair les mostres de suport per part del club de Les Corts UBAE mitjançant el seu coordinador Sr. Miquel Escalona, i l’atenció i preocupació per part del porter de l’equip, el Bernat Bellet i el seus pares, així com de tots els integrants del club i dels responsables del Barça que eren presents en aquell moment: Serafin Maturana, Gerard López, Ramón Marcial i Marc Garcia.

Sènior B: Un empat vàlid (3-3)

L’equip filial va empatar a casa contra l’equip balear Dausol & Paviprint. Tot i això, els jugadors d’Albert Canillas es col•loquen a només un punt del líder, el CF Corbera, que va perdre contra el Brisasport FS.

D’inici, el partit va ser de domini local, amb ocasions i possessió de la pilota, però una errada dels blaugranes va propiciar el 0-1. El Barça va intentar reaccionar però en un contraatac, l’equip visitant va tornar a marcar (0-2). En els últims cinc minuts de la primera part, el joc del Barça va millorar i va aconseguir retallar diferències gràcies al gol del juvenil Roger Serrano.
A la segona part, l’equip d’Eïvissa va endarrerir la seva defensa dificultant, així, l’atac blaugrana. No va ser fins els últims cinc minuts de partit, quan Guille va poder empatar el partit aprofitant una bona jugada col•lectiva. El Barça va anar a pel partit i va arriscar amb porter-jugador, però en una errada en el passi, els visitants van marcar el 2-3. I a falta de 35 segons Álex Verdejo va signar l’empat definitiu.

Juvenil: Més líders (4-2)

El partit es va posar de seguida de cara pel Barça amb els gols de Dani Castro (2) i Roger Serrano, que van deixar un 3 a 0 quan només portaven tres minuts de partit. Després d’aquest inici fulgurant, l’Escola Pia va aconseguir encadenar unes quantes jugades ofensives i així van poder fer el 3 a 1 abans d’acabar la primera part. A la represa el Barça va tenir nombroses oportunitats de gol, encara que només va acabar al fons de la xarxa el xut de Marc Tolrà. L’Escola Pia va fer l’últim gol (4-2). Gran actuació de los dos porters del juvenil blaugrana que van salvar ocasions claríssimes del rival amb intervencions de gran mèrit.

Una jornada més el Barça segueix líder amb 12 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Marfil Santa Coloma.
Aleví: El 13 de la ‘bona’ sort

L’equip aleví va aconseguir un claríssima victòria davant del Teià Futbol Cinc. 13 a 0 van guanyar els alevins, que són segons a la lliga de Divisió d’Honor aleví. En aquest cas, el número 13 va ser el número de la bona sort.

El partit de l’equip cadet contra el Sícoris Club es va suspendre perquè el FC Barcelona tenia tres jugadors concentrats amb la selecció sub 15 per disputar el Campionat d’Espanya.

Jornada de descans
Aquest pròxim cap de setmana, les lligues del futbol sala base tenen jornada de descans. Hi ha tres jugadors del Barça, però, que tenen feina per aquests dies. Es tracta dels tres convocats amb la selecció sub 20 catalana per jugar la primera fase del campionat d’Espanya de seleccions territorials: Sergio Arriero, Roger Serrano i Juan Gutiérrez, més conegut com ‘Juanito’. Juguen aquest dimecres a les 16:30 amb Catalunya contra Extremadura. Aquest últim, viatjarà després cap a Santiago amb el primer equip de futbol sala per a la Copa.