FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.02.2010 20:28

Carmona: “Hem competit molt bé”

Cristina Collado


El FC Barcelona ha aconseguit una importantíssima victòria a la pista de l’Inter. Per mantenir-se com a caps de sèrie, pel valor moral abans de la Copa, i per haver doblegat l’invicte, el tot poderós Inter Movistar.


En 16 jornades, cap equip havia aconseguit guanyar l’Inter Movistar. Fins que ha arribat el Barça ( 0-2 ). Però no es queda aquí el valor afegit de la victòria blaugrana, sinó que, a més, el conjunt barcelonista no guanyava al feu madrileny des de la temporada 1996-97. “Estem molts contents pels tres punts, que a nivell de classificació ens van molt bé per no perdre la condició de caps de sèrie”, afirma Carmona.

El tècnic del FC Barcelona valora per sobre de tot la competitivitat dels seus jugadors: “Hem competit molt bé durant tot el partit. L’equip ha treballat molt i ha estat molt concentrat.”

Una concentració que era obligada sobretot en els últims compassos del partit, quan Schumacher ha sortir com a porter-jugador. Durant aquest temps, Carmona valora la feina dels seus jugadors però creu que podrien haver estat més fins en atac: “Hem estat be en el 4 contra 5, hem estat be en les possessions quan jugàvem amb porters, però ens ha faltat una mica de claretat en alguna contra amb ells amb porter-jugador. Podríem haver fet algun gol mes.”

Més de tres punts

Guanyar la ‘màquina verda’ ja és complicat, i més encara quan ostentaven el títol d’invicte: “Sabíem que l’Inter no havia perdut cap partit, i que era la millor defensa de la Lliga, i que, per tant, era difícil fer gol. Tot això dóna més valor a la victòria, i haver guanyat deixant la porteria a zero, cosa que a mi m’agrada molt”.

A nivell moral, superar aquest escull és molt important abans d’afrontar la Copa aquesta pròxima setmana: “Venir aquí i guanyar ens ha de donar confiança i pujar amb autoestima a la Copa. Però alhora hem de ser prudents perquè es tracta d’una competició diferent.”
Carmona: “Hem competit molt bé”
Cristian “incommensurable”
L’actuació del porter Cristian Domínguez no ha passat desapercebuda per ningú. En paraules del seu entrenador, el porter barcelonista ha estat “incommensurable”. “Tenim una gran porteria. És la decisió més fàcil per nosaltres perquè tenim a dos grans porters. El Cristian avui ha estat extraordinari i s’ho mereix perquè hi ha vegades que ho fa molt bé però no té sort.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana