FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.02.2010 17:43

"L'Europeu no passarà factura"

Verònica Díez


Després d'un mes sense competició oficial, el FC Barcelona afronta aquest cap de setmana un gran duel davant un rival directe, l'Inter Movistar. Tots dos equips arriben després de perdre diversos jugadors per la disputa de l'Europeu.


 L'entrenador del Barça de futbol sala ha dit amb contundència: "Ells estan més acostumats que nosaltres a aquests aturades, però crec que l'Europeu no passarà factura. Nosaltres ens hem quedat a Barcelona amb jugadors suficients per poder preparar bé el partit."

Mentre Marc Carmona no ha pogut comptar amb la presència de quatre dels seus jugadors durant el mes de gener per començar a preparar la recta final de la temporada, Jesús Candela ha patit l'absència de set dels seus homes. L'equip blaugrana recupera Javi Rodríguez, Fernandao, Cristian i Saad. Els madrilenys podran jugar amb Luis Amado, Juanra, Carlos Ortiz, Daniel, Torras, Borja i Bacaro.

El preu a pagar

2009-10-03_PARTIDO_08.JPGL'entrenador del FC Barcelona ho té clar quan parla de la pèrdua de jugadors per compromisos internacionals: "És el preu que hem de pagar pel fet de tenir jugadors bons en ambdós equips." D'una banda, Carmona explica que és una llàstima haver disposat de tan poc temps per preparar un partit tan important. De l'altra: "Després d'una parada de quatre setmanes és bo començar jugant contra l'Inter. No hi ha temps per relaxar-se i és un partit molt atractiu per a nosaltres, ens hi juguem molt."

És per això que el tècnic blaugrana creu que no serà necessari motivar gaire els seus jugadors, perquè el partit en si ja motiva prou. 

Al 100%

QM3D8686.jpgEls quatre jugadors que han jugat l'Europeu han tornat a casa amb les piles carregades, malgrat el desgast físic dels últims dies. "Cristian, no ha jugat i tampoc ha patit un desgast important. Javi sí que ha tingut molts minuts; l'he vist com un coet i està preparat. L'únic que ha vingut amb molèsties ha estat Fernandao, i estarem pendents del seu desenvolupament. "Saad, que ha jugat amb Itàlia, també ha tornat al 100% i amb ganes d'afrontar aquest partit.
“L'Europeu no passarà factura“
Homenatge als nou campions
El partit entre l'Inter i el Barça ha estat presentat per part del club madrileny com el "Duel de campions". El Pavelló Cajamadrid d'Alcalá de Henares serà testimoni aquest cap de setmana de l'homenatge que rebran els nou campions d'Europa que es donaran cita en aquest enfrontament. Per part del Barça els homenatjats seran Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian i, per part de l'Inter Movistar, ho seran Luis Amado, Juanra, Carlos Ortiz, Daniel, Torras i Borja. Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana