FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.01.2010 10:27

Javi Rodríguez: “La dificultat és màxima”

Cristina Collado / Gustau Galvache


Javi Rodríguez sap molt bé què és disputar un Europeu, i com es guanya, ja que en té tres al seu palmarès. “La clau és fer un partit seriós perquè la dificultat és màxima”.


Aquesta tarda a les 20.30 h tres jugadors del Barça es jugaran la medalla d’or europea. Es tracta de Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian, tots tres jugadors de la selecció espanyola. El rival a batre és Portugal, al qual ja van guanyar a la primera fase d’aquest Europeu ( 1-6 ): “Crec que serà un matx bastant més complicat que l’anterior partit en què ens vam enfrontar”, adverteix Javi Rodríguez.

El capità de la selecció estatal, i del FC Barcelona, ha guanyat ja tres Europeus, i és per això que coneix molt bé les claus d’una final com aquesta: “L’experiència et diu que una final és sempre un partit complicat, sigui quin sigui el rival. Nosaltres tenim el màxim de respecte a Portugal. La clau és fer un partit seriós perquè la dificultat és màxima.”

Portugal, molt motivada

La selecció de Portugal jugarà demà la seva primera semifinal. Un fet que segur que fa que estiguin més motivats, diu Rodríguez: “Desenvolupen un joc ràpid i veritablement tenen un bon equip. El fet de jugar la seva primera final serà un punt de motivació extra per a ells.”

La medalla recompensa el cansament

Qüestionat sobre el possible cansament amb què podrien arribar a Barcelona, Javi Rodríguez no dubte gens en el fet que ho donaran tot: “Si torno amb la medalla d’or, segur que torno amb més forces. Un cop s’acabi l’Europeu cal canviar el xip. Tindrem l’Inter d'aquí a una setmana i desprès arribarà la Copa. Per tant, caldrà estar a Barcelona més concentrat encara, ja que ens vénen dies d'una exigència màxima.”
Javi Rodríguez: “La dificultat és màxima”
Saad, “el millor jugador d’Itàlia”
Sobre l’eliminació del seu company d’equip, Saad Assis, amb la selecció d’Itàlia, Javi Rodríguez ha dit que és una llàstima i ha destacat que el jugador blaugrana ha estat el millor del seu equip: “Ha estat el millor jugador d’Itàlia. L’he anat seguint durant aquests dies i ha fet un molt bon campionat. Llàstima que caiguessin a quarts, perquè si no ens hauríem trobat a semifinals i hauria estat bonic disputar un partit tan important davant d’un company.”

Amb Saad, han estat quatre els jugadors del Barça presents a l’Europeu. I això és una bona mostra de com la secció blaugrana creix dia a dia: “És ben clar que el futbol sala del FC Barcelona és un projecte consolidat i que, a la vegada, està creixent. La prova és que tres jugadors estiguin a la final. Cal ser ambiciosos perquè en propers campionats hi hagi més jugadors del Barça en les seleccions.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana