28.01.2010 21:40

Tres blaugranes a la final (1-8)

Cristina Collado

Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian Domínguez jugaran la final de l’Europeu contra Portugal. S’han desfet per 1-8 de la República Txeca, amb dos gols de Javi Rodríguez i Fernandao.

El partit ha començat bé per a la selecció que entrena José Venancio López. Ha estat el capità del Barça, Javi Rodríguez, qui ha inaugurat el marcador als quatre minuts de joc, amb un cop de cap a passada de Kike. Poc després ha arribat el segon gol, i també amb intervenció d’un jugador blaugrana. Fernandao ha assistit d’esperó Carlos Ortiz, que ha marcat el segon.

Abans del descans, aquest mateix ha fet pujar el 0-3 al marcador. Però no s’ha arribat amb aquest resultat a la mitja part, sinó que Espanya ha ampliat la seva renda amb un gol més, obra del porter Luis Amado, que ha marcat a porteria buida.

Gol de Fernandao

El gol de Borja a l’inici de la segona part ha acabat de sentenciar el matx. Però encara han arribat més gols. El sisè, de Fernandao, el pivot del Barça. Daniel, per partida doble, ha posat el vuitè en el marcador abans que la República Txeca fes el gol de l’honor.

Al final 1-8, resultat que ha permès Espanya accedir a la final de l’Europeu d’Hongria. Dissabte que ve a les 20.30 h jugaran la final contra la selecció de Portugal.
REPÚBLICA TXECA, 1
ESPANYA, 8

República Txeca: Gercak, Blazej, Fric, Dlouhy i Resetar –cinc inicial-, Novotny, Polasek, Belej, Janovsky, Slama

Espanya: Luis Amado, Kike, Álvaro, Javi Rodríguez i Juanra –cinc inicial-, Ortiz, Torras, Borja, Lin, Daniel, Fernandao

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (5’); 0-2, Ortiz (7’); 0-3, Ortiz (17’); 0-4, Luis Amado (20’); 0-5, Borja (26’); 0-5, Fernandao (33’); 0-7, Daniel (37’); 0-8, Daniel (38’); 1-8, Dlouhy (38’)

Àrbitres: Shabanov i Oleg Ivanov