26.01.2010 20:03

A semifinals, amb polèmica

Després d’un error dels àrbitres a la tanda de penals, que van donar per fallat un llançament de Javi Rodríguez que havia entrat clarament, la selecció espanyola ha aconseguit imposar-se i passar a 'semis'.

Tot i el domini espanyol al llarg dels 40 minuts, els jugadors de José Venancio no han pogut materialitzar cap de les nombroses ocasions que han tingut i el partit ha acabat amb empat a zero. Unes vegades pel gran encert del porter Zuev i unes altres per falta de punteria, els espanyols no han pogut sentenciar en el temps de joc un duel que han dominat de cap a peus.

Tanda de penals polèmica

Els jugadors espanyols han començat la ronda des del punt fatídic molt encertats, i de fet no han fallat cap penal dels que han llançat. L’aturada de Luis Amado en el tercer penal dels russos donava a Javi Rodríguez la possibilitat de segellar el bitllet a semifinals en el cinquè llançament. El blaugrana ha etzibat un fort xut que ha entrat a la porteria després de tocant travesser del fons. Quan el conjunt espanyol ja celebrava la classificació, els àrbitres han decidit incomprensiblement que la pilota no havia entrat. Després d’uns moments d’incertesa, s’ha donat el penal per fallat. La ronda ha seguit amb encert per part dels dos equips. Fernandao ha marcat el vuitè i, tot seguit, Luis Amado ha aturat el llançament dels russos per certificar definitivament la classificació per a semifinals.

Javi Rodríguez dóna l’ensurt

El capità blaugrana i de la selecció espanyola ha fet témer el pitjor en una caiguda a la segona part. El jugador ha rebut un fort cop al coll i ha hagut de ser retirat de la pista amb llitera. L’ensurt ha quedat en no res i Javi Rodríguez ha pogut tornar, al cap de pocs minuts, a la banqueta amb els seus companys.
ESPANYA, 0 (7)
RÚSSIA, 0 (6)

Espanya: Luis Amado (p), Kike, Alvaro, Javi Rodríguez, Fernandao --cinc inicial-- Torras, Juanra, Ortiz, Borja, Daniel i Lin.

Rússia: Zuev (p), Pula, Maevskiy, Sirilo, Shayakhmetov --cinc inicial-- Fukin, Timoschenkov, Khamadiev, Sergeev, Chistopolov i Abyshev.

Gols (penals): 1-0, Daniel; 1-1, Pula; 2-1, Kike; 2-2, Maevskiy; 3-2, Alvaro; 3-2, Cirilo falla; 4-2, Torras; 4-3, Abyshev; 4-3, Javi Rodríguez falla; 4-4, Shayakhmetov; 5-4, Juanra; 5-5, Sergeev; 6-5, Borja; 6-6, Fukin; 7-6, Fernandao; 7-6, Timoschenkov falla.