25.01.2010 19:59

Saad, eliminat amb Itàlia

Cristina Collado

Saad Assis ha fet el gol de l’empat que ha forçat la pròrroga en el partit contra la República Txeca, però a la tanda de penals els txecs han estat superiors i han eliminat Itàlia.

El blaugrana Saad Assis ha quedat eliminat de l’Europeu d’Hongria després de caure derrotada als quarts de final davant la selecció de la República Txeca a la tanda de penals.

Dos gols de Saad

Saad Assis ha tingut força protagonisme en aquest partit de quarts de final. L’ala-pivot del FC Barcelona ha sortit de titular i en els primers compassos del partit ha tingut bones ocasions de gol. Duarte ha inaugurat el marcador, però la República Txeca ha empatat de seguida. Abans del descans, però, Saad ha tornat a posar Itàlia per davant amb una potent canonada.

A la represa, s’han complicat les coses per als italians, que han vist com el marcador es posava 3-2 en contra seva. Novament ha aparegut el jugador del Barça per portar l’esperança a Itàlia amb el 3-3, que ha aconseguit als 33 minuts de partit.

Amb aquest resultat s’ha arribat al final del temps reglamentari, així que s’han hagut de llançar penals. I des de la pena màxima la República Txeca ha estat molt superior. El mateix Saad ha fallat el primer, i com ell, dos dels seus companys d’equip. Així doncs, Itàlia s’ha acomiadat de l’Europeu d’Hongria.
REPÚBLICA TXECA, 3 (3)
ITÀLIA, 3 (1)

República Txeca: Gercak, Kopecky, Fric, Dlouhy i Resetar -cinc inicial-, Meller, Novotny, Kroulik, Polasek, Belej, Janovsky, Slama

Itàlia: Feller, Forte, Baptistella, Ippoliti i Saad -cinc inicial-, Mammarella, Ercolessi, Botta, Nora, Duarte, Romano, Bacaro

Gols: 0-1, Duarte (6’); 1-1, Kopecky (8’); 1-2, Saad (18’); 2-2, Slama (24’); 3-2, Duarte (p.p. 28’); 3-3, Saad (33’)