Futbol sala base

25.01.2010 15:56

Puntuen tots menys un

Quatre dels cinc equips del futbol sala base han sumat els tres punts aquest últim cap de setmana. L’equip Sènior B va caure a la pista del Gavà, tot i que es manté a la segona posició.

Només l’equip Sènior B del Barça va perdre el partit disputat aquest cap de setmana passat. Van caure per 2-0 a la pista del FS Gavà, i tot i això es mantenen a la segona posició de la taula. Aquest cap de setmana que ve els jugadors d’Albert Canillas tenen jornada de descans.

Juvenil: Bon inici de la segona volta (12-1)

El partit jugat aquesta última jornada, el primer de la segona volta, el van disputar dos equips punters en categoria juvenil dels últims anys: FC Barcelona i Les Corts UBAE. Va començar molt bé per al Barça, ja que fruit d’una asfixiant pressió defensiva i gran encert golejador es van col•locar 3-0 quan només s’havien jugat quatre minuts. Els tres primers gols van ser d’Éric Martel. A partir d’aleshores, van continuar controlant el joc però sense arriscar tant per no cometre faltes innecessàries. Tot i això, els gols van continuar arribant. Van arribar al descans guanyant 6-0.

La segona part va començar com la primera, amb tres gols en pocs minuts que van deixar gairebé sentenciat el partit (9-0). Al final, Les Corts va poder fer el gol de l’honor, però el Barça n'hi va fer tres més per establir el marcador final en 12-1. Cal destacar l’excel•lent treball defensiu de tot l’equip, que només va encaixar un gol davant el segon màxim golejador del campionat.
L’equip juvenil continua líder invicte una setmana més, amb nou punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Marfil Santa Coloma.

Cadet: Superen una gran defensa (7-2)

El partit que van jugar els cadets al Palau Blaugrana contra el FS Cet-10 es presentava força complicat. El rival va proposar una defensa intensa a mitja pista durant tota la primera meitat. Però amb paciència i molta possessió de pilota els blaugranes van aconseguir, no sense esforç, marxar al descans amb una còmoda renda de 4-1, amb gols de Víctor (2), Guille i Pol. El segon temps va seguir la mateixa dinàmica i amb domini total de la pilota per part del Barça. Tres gols més fets per Ferran (2) i David i un del rival van arrodonir un marcador just pel que es va veure sobre la pista. La setmana vinent tanquen la primera volta, a Manresa, davant d’un rival necessitat de punts i sempre perillós al seu pavelló del Pujolet.

Infantil: Amb la porteria a zero (7-0)

El CET10 és un equip d'unes grans condicions físiques, i que malgrat la seva posició a la taula va venir a la Ciutat Esportiva amb un plantejament ambiciós, tot i que no van tenir opcions davant del gran moment del Barça. Al minut 5, el Barça s’avançava mitjançant el gol de Paco. A la següent jugada, Nayim va marcar el segon només sortir al camp, en culminar una jugada individual per la banda. L'equip blaugrana jugava amb una intensitat molt alta, elaborant jugades llargues que acabaven en bones ocasions de gol. En una d'aquestes, Steve va marcar el tercer, i tot seguit, en un contraatac, el 4-0. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la segona part, l’infantil blaugrana no va sortir gaire centrat, i no van desplegar un bon joc durant els primers cinc minuts. Als nou, Oussama anotava el cinquè. Tot i no marcar molts gols, l'equip va saber tenir la pilota i dominar el partit amb claredat, sense relaxar-se. En els tres últims minuts van marcar Nayim i Nacho els dos últims gols. Cal destacar un bon treball defensiu de l'equip, que va concedir poques ocasions al rival i va acabar amb la porteria a zero.

Aleví: Un inici dur (0-11)

Potser va ser el viatge o la força amb què va sortir l’equip local, però el partit no va començar tan bé com indica el marcador final. Amb el 0-0 inicial, el Manresa va disposar d’un parell de bones ocasions que el porter blaugrana, Izan, va resoldre amb excel•lència. Passats aquests instants inicials, el partit es va trencar gràcies a la gran actuació de Ramesh, que va marcar el primer gol després d’una jugada individual i va ampliar el marcador amb un fort xut llunyà. La seva actuació va ser decisiva en el moment en què el partit ho requeria, ja que va fer tres gols més i en va donar fet un altre a un company a la primera meitat. El primer temps va acabar 0-5. La segona no va ser gaire diferent. La forta pressió del Barça feia que l’equip local tingués moltes dificultats i quan podien córrer, finalitzaven les jugades amb contundència. El parcial de la segona meitat va ser de 0-6. Els gols van ser de Ramesh (4), Moré (3), Pol, Toni i Jaume (2).