Futbol sala

24.01.2010 20:06

Cap als quarts (1-6)

El retorn de Fernandao amb la selecció ha servit per certificar el primer lloc del grup D i, per tant, l’accés als quarts de final en una posició privilegiada. La golejada davant de Portugal situa la selecció espanyola com una de les favorites.

Tot i que el partit ha començat amb un marcador favorable a l’equip portuguès, amb un gol innocent que ha passat entre les cames de Luis Amado, al minut 15 Jordi Torras ha marcat el primer gol d’Espanya. Un minut més tard la qualitat de Torras ha permès que, després d’una jugada d’estratègia, robés la pilota de la defensa portuguesa i acabés marcant de taló, deixant un resultat favorable a Espanya d’1-2 abans d’acabar la primera part.

Durant el segon temps, el partit ha estat totalment propici per als de José Venancio. Els dos gols marcats per Torras s‘han afegit als de Juanra i Kike, aconseguint un 1-4.

Però aquest resultat se’ls ha fet curt. Al minut 32, el blaugrana Fernandao reapareixia amb el combinat estatal després de la lesió. El pivot ha deixat el porter immòbil amb un fort xut, que ha suposat el cinquè gol d’Espanya. Quan faltava un minut per finalitzar el matx, Lin ha sentenciat el partit fent pujar l’1-6 definitiu.

PORTUGAL, 1
ESPANYA, 6

Portugal (1+0):
Joao Benedito, Gonçalo, Pedro Costa, Arnaldo (1), Cardinal –cinc inicial– Joao Matos, Evandro, Israel, Pedro Cary, Leitao, Joel Queirós.

Espanya (2+4): Luis Amado, Kike (1), Álvaro, Javi Rodríguez, Juanra (1) –cinc inicial– Juanjo, Ortíz, Javi Eseverri, Torras (2), Lin (1), Andreu, Fernandao (1).

Gols: 1-0, Arnaldo, min 6; 1-1, Torras, min 15; 1-2, Torras, min 16; 1-3, Juanra, min 24; 1-4, Kike, min 30; 1-5, Fernandao, min 32 i 1-6, Lin, min 39.

Àrbitres: Grönman i Henych.