20.01.2010 19:42

‘Hat-trick’ de Javi per començar

Cristina Collado

El capità del Barça Javi Rodríguez ha col·laborat amb tres gols en la primera victòria de la selecció espanyola a l’Europeu d’Hongria. Els de Venancio López s’han desfet de Bielorússia per 9 gols a 1.

Victòria plàcida d’Espanya en la primera jornada de l’Europeu. Els jugadors entrenats per José Venancio López s’han imposat a la selecció de Bielorússia per un contundent marcador de 9 gols a 1.

Al descans han arribat amb un avantatge de 3 a 1. Després del gol de Torras, han arribat els dos seguits de Javi Rodríguez. Però ha estat en el segon temps quan la vigent campiona d'Europa ha reflectit la seva superioritat  en el marcador. En l’acció següent, Javi podria haver fet el tercer, però ha decidit cedir la pilota a Ortiz, el qual ha marcat a plaer. Però encara tindria temps el jugador barcelonista per fer-ne un de més. Ja al minut 40, ha deixat el marcador definitiu en 9 a 1.

Fernandao no juga

Fernandao no ha pogut participar en aquest partit . El pivot brasiler del Barça arrossega molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, i el tècnic ha decidit no fer-lo debutar en aquest primer partit. Tampoc ha fet jugar José Venancio López el porter barcelonista Cristian Domínguez.
ESPANYA, 9
BIELORÚSSIA, 1

Espanya: Luis Amado, Ortiz, Juanra, Borja i Lin –cinc inicial-, Javi Eseverri, Torras, Kike, Álvaro, Javi Rodríguez i Daniel.

Bielorrússia: Navoichyz, Yeliseev, Savintsau, Chernik i Levus –cinc inicial-, Kouznesov, Harbenka, Miranovich i Papov.

Gols: 1-0, Juanra, min 3; 1-1, Levus, min 8; 2-1, Kike, min 9; 3-1, Torras, min 28; 4-1, Javi Rodríguez, min 30; 5-1, Javi Rodríguez, min 31; 6-1, Ortiz, min 32; 7-1, Juanra, min 35; 8-1, Lin, min 37; 9-1 i Javi Rodríguez, min 40.

Àrbitres: Edi Sunjic i Fritz.