Futbol sala base

19.01.2010 12:20

Cap de setmana perfecte

Els cinc equips base del FC Barcelona han tornat a tancar un cap de setmana perfecte. Cinc victòries en els cinc partits disputats els mantenen a la part alta de les seves lligues.

Aquestes són les cròniques dels equips base del futbol sala:

Sènior B: Bon inici de la segona volta (2-5)

Des de l’inici del partit l’equip filial va dominar el joc tenint la possessió de la pilota i creant ocasions. Als quatre minuts, Guille va fer el primer en una bona jugada col•lectiva. Poc després, ell mateix va aprofitar una superioritat per fer pujar el segon al marcador. L’Sporting Esplugues gairebé no va inquietar la porteria defensada per Julio, però tot i això van poder fer l’ 1- 2 després d’aprofitar una superioritat. La reacció del Barça va ser immediata i es va arribar al descans amb un parcial d’1- 3, amb gol de Campoy.

Al segon temps, l’Esplugues ho va intentar, però no va poder arribar amb perill a l’àrea rival i va veure com el seu desavantatge anava augmentant gràcies als dos gols d’Héctor i Ernest. Al final, van poder maquillar el resultat per deixar el marcador en el 2-5 final.

Juvenil: Victòria treballada (4-3)

El partit es va posar de cara de seguida per als blaugranes. Dani Petit va driblar el porter visitant i va marcar el primer gol a porteria buida. Tot i el bon inici, va ser l’equip visitant qui va oferir un millor nivell de joc que li va permetre marxar al descans per davant en el marcador (1-2). Al segon temps, no va canviar gaire el guió. El partit estava molt obert i qualsevol podia endur-se la victòria, però Dani Petit, de nou, va aconseguir fer el gol de l’empat a la sortida d’un córner.

Quan faltaven només 4 minuts per al final, va arribar l’expulsió d’un jugador visitant. Un fet que va permetre a Éric Martel fer el 3-2 en superioritat. En la jugada següent, Roger Serrano va aconseguir el 4-2 en una jugada d'un contra un amb el porter visitant. Quan faltaven sis segons per acabar el partit, el Jesus María va aconseguir donar encara més emoció al partit amb un gol que deixava 4 a 3 definitiu. La setmana que ve el FC Barcelona rep Les Corts UBAE.

Cadet: Remuntada (4-7)

Partit força complicat el de diumenge a les instal•lacions municipals esportives de Martorell. Tot va començar molt bé, amb dos gols d'Àlex G i Guille en els primers deu minuts. Però en les dues úniques arribades dels locals a l’àrea barcelonista a la primera part, van empatar a cinc minuts per al descans. Però quan quedava poc per arribar a la mitja part, el Barça va anotar el tercer gol, obra de Pol. La segona meitat va començar de la pitjor manera: dos gols de l'equip local va complicar encara més les coses. Però amb paciència i domini del joc el Barça va aconseguir una victòria molt treballada i més que merescuda, amb els gols al segon temps de Pol (2) i Albert (2). La setmana que ve juguen al Palau Blaugrana contra un bon rival, el Cet-10, que és el quart classificat a la Lliga.

Infantil: Més ocasions que gols (2-8)

Tot i la igualtat d’inici, va ser el Rapid Santa Coloma qui va inaugurar el marcador amb una doble ocasió on no va poder intervenir Rafa. Però el Barça no va trigar a capgirar el marcador. Als dos minuts Paco va posar l'empat en el marcador, i poc després Steve els posava per davant. Fins al final de la primera part els blaugranes van disposar d'ocasions molt clares. Nayim i Oussama, per partida doble, van deixar el marcador en 1-5 al descans, però encara podria haver estat més contundent.

A la segona part l'equip no va jugar uns bons 20 minuts, on va desaprofitar ocasions molt clares. El més destacat va ser el debut d'Alan del Ro, jugador de la categoria aleví, que va jugar nou minuts molt bons. Oussama va fer el sisè, i el Ràpid va aprofitar una errada de Dani al servei per marcar el segon en una falta indirecta. Xavi, marcava el set a plaer en una jugada col•lectiva en què va participar tot l'equip i Nayim va arrodonir el marcador en un tir de falta directa.

Aleví: Superen les adversitats (4-1)

Aquest cap de setmana no va ser el millor partit de l’equip. Va ser complicat veure grans triangulacions a què no estan acostumats, però es va poder guanyar en un partit complicat. Davant tenien l’Esparreguera, un equip molt ben treballat a nivell defensiu, que els va complicar molt el joc.

La primera meitat va ser molt ensopida, ja que al Barça no li sortien les coses i intentaven fer-ho tot en jugades individuals. Però el guió va canviar amb l’aparició de Sergi i l’Edu. El primer amb el seu gran joc col•lectiu i el segon amb la seva ratxa golejadora, els van permetre marxar al descans amb 3 a 0. El primer va ser obra de Sergi, el segon d’Edu a passada del primer, i el tercer, de nou gol d’Edu. Abans de la mitja part, però, van superar un parell d’ocasions en contra que per sort no van acabar de materialitzar-se.

La segona meitat va seguir el ritme de la primera i, exceptuant alguns moments, el joc va tenir poca continuïtat. L’equip visitant va aconseguir retallar distàncies per mitjà d’una contra, però Carlos, a passada de Ramesh, va tancar el marcador amb el 4 a 1 final.