FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.01.2010 12:30

Dos amistosos de preparació

Cristina Collado


Dilluns que ve l’equip de futbol sala tornarà a la feina després d’una setmana de descans. Encara queden tres setmanes perquè es reprengui la competició i és per això que jugaran dos amistosos per no perdre el to físic.


El FC Barcelona reprendrà la competició de la Divisió d’Honor d’aquí a tres setmanes aproximadament, i contra tot un os: l’Inter Movistar. Un partit i un rival que requereixen una bona preparació física. És per això que el cos tècnic de la secció ha planificat dos partits amistosos per mantenir el to físic.

Contra el Vilassar

El primer el jugaran la setmana vinent. El dijous 21 de gener jugaran a les 21.00 h a la pista del Vilassar de Mar, equip que juga al grup 6 de la Primera Nacional, la mateixa categoria on juga l’equip Sènior B del Barça.

La setmana següent, la intenció del cos tècnic és jugar un altre partit amistós, però encara està per confirmar el rival i el dia.

Dilluns, tornada a la feina

2009-08-03_FUTBOL_SALA_GIMNASIO_002.JPGLa plantilla tornarà a la feina el dilluns 18 de gener. Serà en una sessió prevista per a les 12 del migdia, en què faran l’habitual cursacontínua. El mateix dia faran una altra sessió, al vespre, més física.
Dos amistosos de preparació
Amb quatre absències
Durant aquestes setmanes de preparació Marc Carmona no podrà comptar amb quatre dels seus jugadors. Es tracta dels seus internacionals Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian, que juguen amb Espanya, i Saad Assis, internacional amb Itàlia.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana