14.01.2010 13:06

Javi marca; Fernandao descansa

En l’últim partit de preparació per a l’Europeu d’Hongria, la selecció espanyola de futbol sala va golejar Holanda. Javi Rodríguez va fer un gol, en un partit on també va jugar Cristian però va descansar Fernandao.

Des del diumenge passat estan concentrats amb la selecció que entrena José Venancio López a Las Rozas. Fins el pròxim diumenge dia 17 de gener, el combinat estatal continuarà la seva preparació per l’Europeu a Madrid. Serà aleshores quan viatjaran cap a Hongria, on dels dies 19 al 30 de gener es disputarà la cita europea entre les millors seleccions del continent.

Últim partit de preparació

L’últim partit de preparació per a aquest Europeu va ser el partit que va jugar l’equip de José Venancio López contra Holanda, i que va superar amb un contundent 7 a 1. El tècnic va decidir donar descans a jugadors importants de l’equip, com és el cas de Torras, Álvaro, o el pivot blaugrana Fernandao.

Tot i aquestes baixes el nivell de la selecció no va decaure. A la mitja part ja guanyaven per 3 gols a 0. A la represa, la superioritat va continuar sent per la selecció espanyola que va ampliar la distància fins el 6 a 0, obra del capità del Barça Javi Rodríguez, amb un gran llançament a l’escaire. Holanda va maquillar el resultat amb el gol de l’honor, abans que Javi Eseverri deixés el marcador final en 7 a 1. Luis Amado va ser el porter titular, però també van tenir minuts el segon porter, Juanjo, i el tercer, el blaugrana Cristian Domínguez.

ESPANYA, 7
HOLANDA, 1

Espanya: Luis Amado, Ortiz, Javi Eseverri, Lin, Daniel –cinc inicial-, Javi Rodríguez, Kike, Juanra, Borja, Juanjo I Cristian.

Holanda: Rozembeek, El Ghanouti, Neijari, Makhoukhi, El Morabiti –cinc inicial-, Merlino, Ataibi, El Adel, Selbach, Didi, Thies I Hulshorst.

Gols: 1-0, min. 8: Borja; 2-0, min. 15: Daniel; 3-0, min. 16: Borja; 4-0, min. 22: Kike; 5-0, min. 28: Daniel; 6-0, min. 29: Javi Rodríguez; 6-1, min. 30: Didi; 7-1, min. 32: Javi Eseverri

Àrbitres: Blázquez Sierra i Peña Díaz