Primeres victòries de l’any

Els cinc equips del futbol sala base han tornat a la feina aquest cap de setmana passat. Tots cinc han aconseguit les primeres victòries d’aquest any 2010.

Aquestes són les cròniques dels equips base del futbol sala:

Sènior B: Estrena amb triomf (5-2)

L’equip Sènior B va tornar de les vacances nadalenques amb la visita de la Unión Las Palmas. Un partit que va acabar amb victòria per a l’equip que entrena Albert Canillas per 5 gols a 2. Els blaugranes ocupen la segona plaça del grup 6 de la Lliga Primera Nacional A.

Juvenil: Més líder (4-8)

El partit jugat a la pista del Mausa Montcada corresponent a la 12a jornada de categoria juvenil nacional va acabar amb victòria visitant per 4 gols a 8. El Montcada està situat a la zona còmoda de la meitat de la taula. El partit va començar amb un gol matiner dels locals (1-0). El Barça va seguir treballant en equip i fruit d'aquest treball van aconseguir capgirar el marcador abans del descans (1-3). A la represa, el joc va ser molt sòlid i vertical, cosa que va permetre al Barça crear moltes i molt clares ocasions de gol i va arribar a dominar per 1-8 el marcador. En els últims minuts, els locals van aconseguir anotar tres gols més que van deixar el marcador final en 4-8. Cal destacar el gran treball ofensiu d’Éric Martel (4 gols) que, juntament amb els dos de Dani Castro, el de Daniel Petit i el de Roger Serrano, va permetre al FC Barcelona firmar la dotzena victòria consecutiva. L’equip juvenil comanda la classificació amb nou punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Marfil Santa Coloma.

Cadet: Millor a la segona part (13-3)
Partit una mica estrany el que es va disputar a la Ciutat Esportiva entre l’equip cadet del Barça i el Sagarra. Els blaugranes van començar força fluixos i amb poca activitat i això ho va aprofitar el rival per posar-los les coses molt complicades, tot i que van arribar al descans amb opcions d’emportar-se el partit (4-3). Al descans, van corregir alguns desajustos en defensa i es van conjurar per tal de jugar una segona meitat molt millor tant pel que fa a intensitat com a encert. El resultat final ho reflecteix clarament (13-3). La setmana que ve el Barça visita la pista del FS Martorell.

Infantil: Sense rival (17-2)

El partit el va encarrilar Oussama en marcar en el primer minut. L'Escola Pia es va dedicar a defensar i sortir al contraatac, per sense gaire perill. La primera part va acabar 8 gols a 1 a favor del Barça amb gols de Steve (3), Paco (2), Nayim (2) i Oussama. L’Escola Pia va marcar en una jugada de córner al segon pal. A la segona part Oussama va tornar a marcar en el minut 1. L'equip visitant va buscar el pivot més directament, però els tanques blaugranes van fer molt bona feina i van anul•lar pràcticament aquesta via. El parcial va ser de 9 a 1, amb gols d’Oussama (2), Nacho (2), Steve (2), Sergi, Gerard i Nayim. La setmana vinent tenen una sortida complicada a la Bastida, la pista del Ràpid Santa Coloma.

Aleví: Victòria plàcida (0-13)

L’equip aleví afrontava el primer partit de l’any amb molta intensitat, ja que el Martorell té una gran plantilla i es podia preveure un partit molt igualat. Les coses, però, es van posar de cara per al Barça quan el capità Alan va marcar el primer gol en un fort xut que va entrar per l’escaire de la porteria rival. Novament, Alan va marcar de falta directa i el partit es va trencar. L’equip local va sortir a pressionar més el Barça, i amb espais al darrere, van poder córrer i ampliar el marcador. El resultat a la mitja part era de 0 a 5. A la segona part l’equip local va abaixar els braços i els blaugranes van seguir fent la seva feina. Edu va destacar, amb quatre gols, i Carlos en va fer tres més. Tot l’equip va treballar molt bé i va oferir un bon joc en línies generals.