FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.01.2010 17:53

Acord per la desvinculació de Justo Cáceres

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i Justo Cáceres han arribat a un acord per la desvinculació del jugador del club. L’ala-pivot de Toledo posa fi d’aquesta manera a dos anys i mig com a jugador de l’equip de Marc Carmona.


Cáceres va arribar a la disciplina blaugrana la temporada 2007/2008 amb una trajectòria que incloïa dues Lligues i tres Copes d’Europa. El de Toledo finalitzava contracte el 30 de juny d’aquest any i, de mutu acord amb el club, ha decidit posar punt final a la seva etapa com a blaugrana.

Justo Cáceres va començar la carrera esportiva a l’equip de la seva ciutat natal, al CLM Talavera. Allà s’hi va estar quatre temporades, durant les quals va sumar una Lliga (1996/97) i una Copa d’Europa (1997/98), fins que a la campanya 2000/01 va fitxar pel Playas de Castelló. Després de dues campanyes a l’equip de la Plana, amb el qual es va proclamar campió de Lliga (2000/01) i d’Europa (2000/01, 2001/02), Cáceres va entrar a formar part del DKV Seguros Saragossa, on va jugar fins que va fitxar pel FC Barcelona.

En les seves dues temporades i mitja com a blaugrana, Cáceres ha ampliat el seu palmarès amb dues Copes Catalunya.
Acord per la desvinculació de Justo Cáceres


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana