FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.01.2010 10:43

La Supercopa inaugura l’any 2010

Cristina Collado


El Barça s'estrena l’any 2010 amb la disputa de la Supercopa d’Espanya. El dia de Reis viatjarà cap a Vigo on l’endemà jugarà la primera semifinal contra ElPozo Múrcia.


Aquest any 2010 comença amb una competició d’alt nivell: la Supercopa d’Espanya. La disputen els quatre millors equips de la temporada passada, l'Inter Movistar, l'ElPozo Múrcia, el Lobelle i el FC Barcelona, l’únic dels quatre equips que mai ha disputat una Supercopa. Es juga al pavelló As Travesas de Vigo des del 7 fins al 8 de gener.

La primera semifinal

QM3D4125.jpgEl FC Barcelona jugarà la primera semifinal el dijous dia 7 de gener a les 18.00 h de la tarda. Els de Marc Carmona jugaran contra el vigent campió de Lliga, ElPozo Múrcia. L’última vegada que es van enfrontar tots dos equips aquesta temporada va ser al Palau, i aleshores es va imposar el Barça amb un contundent 4 a 1 , la primera vegada que aconseguien guanyar els murcians.

La segona semifinal es jugarà a les 21.00 h i enfrontarà l’actual líder de la competició, l’Inter Movistar, amb el Xacobeo 2010 Lobelle.

Entrenament abans de viatjar

El futbol sala s’estrena diumenge a les 19.00 h de la tarda en la primera de les cinc sessions preparatòries que faran abans del viatge cap a Vigo. Dilluns s’entrenaran en doble sessió, dimarts faran un altre entrenament a la tarda, i també dimecres, abans de viatjar cap a Vigo.

El dia de Reis, doncs, a dos quarts de cinc de la tarda l’equip està convocat per entrenar-se al Palau i, tot just després, sortiran cap a l’aeroport del Prat. A les 19.50 h surt el vol cap a Vigo.
La Supercopa inaugura l’any 2010
Els quatre caps de sèrie
Els quatre equips que jugaran la Supercopa d’Espanya són els mateixos que s’han classificat com a caps de sèrie per a la Copa que es disputarà també a terres gallegues a mitjans de febrer. Aquesta és una bona mostra que el nivell d’aquesta competició serà molt alt.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana