FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.12.2008 11:18

Muñoz:” Em poso un 9 al debut”

Meritxell Infante


Carlos Muñoz va acabar satisfet del seu debut com a jugador del Barça Mobicat. El nou blaugrana va estar a punt de marcar en dues ocasions i va aportar molt per aconseguir la Copa Catalunya, el primer títol del seu palmarès.


Davant el Marfil Santa Coloma i pel seu primer títol, la Copa Catalunya , Carlos Muñoz va poder debutar amb el Barça Mobicat. El jugador fa un mes que s’entrena amb l’equip de Marc Carmona i ja tenia ganes de jugar. “Estava una mica nerviós, sobretot en el primer canvi, però després ja he anat trobant-me millor, sobretot en la segona part”, explicava Muñoz al final del partit.

A punt de marcar

DSC_2238.JPGLa seva implicació a la victòria blaugrana va ser intensa i tot i ser la seva primera participació amb els de Carmona va jugar gairebé vint minuts. Les baixes de l’equip el van fer jugar més del previst. Muñoz, a més, va gaudir de dues bones ocasions per marcar, però no va tenir sort de cara a porteria. És per això que el jugador va qualificar la seva actuació amb una nota de 9. “Si hagués aconseguit el gol, em posaria un 10”, afirma el debutant blaugrana.

Clau en defensa

El tanca madrileny es va mostrar molt integrat en l’esquema de Marc Carmona i va resultar una peça clau en l’aspecte defensiu, sobretot per frenar l’estratègia del Marfil d’atacar amb un porter-jugador. “Sabíem que farien servir molt el porter-jugador i teníem preparat com afrontar-ho. Per això han tingut poques ocasions de marcar amb aquesta estratègia i nosaltres hem aprofitat per marcar dos gols”, diu Muñoz.
Muñoz:” Em poso un 9 al debut”
Un més de l’equip
Aquest mes que ha estat entrenant amb el Barça Mobicat però encara no podia jugar ha estat difícil per Muñoz. “Estava amb ells però no els caps de setmana, que és quan jo volia ser-hi. Ara ja em sento un més de l’equip”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana