FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.12.2008 19:00

Dimarts, la final de la Copa Catalunya

Cristina Collado


El pròxim dimarts 30 de desembre es jugarà a Mataró la final de la Copa Catalunya entre el FC Barcelona Mobicat i el Marfil Santa Coloma. El possible debut de Carlos Muñoz és el principal al·licient d’aquest partit.


El Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró acollirà aquest dimarts dia 30 de desembre la final de la Copa Catalunya entre el Barça Mobicat i el Marfil Santa Coloma. El partit començarà a partir de les 20.00 h, i l’entrada serà gratuïta. Blaugranes i colomencs es tornaran a veure les cares després de l'últim partit que van jugar de Lliga, en què es van imposar els de Marc Carmona (0-1).

Doble sessió d’entrenament

Per preparar aquest partit, el cos tècnic del Barça Mobicat ha planificat per a aquest dilluns dues sessions d’entrenament. Després de cinc dies de festa, els jugadors de futbol sala s’entrenaran matí i tarda. De 12.00 h a 14.00 h al Palau Blaugrana, i de 19.00 a 21.00 h al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un cop s’acabi el partit de dimarts, la plantilla del Barça Mobicat tornarà a gaudir d’uns dies de festa.

Carlos Muñoz, a punt

QM3D2556.jpgEl principal al·licient per a aquest partit és el de poder veure Carlos Muñoz vestit de blaugrana. Recordem que el tanca madrileny va fitxar pel Barça Mobicat a principis de novembre, però no pot jugar fins que no s’obri el mercat d’hivern, a partir del pròxim dia 2 de gener, segons marca la RFEF. Si la Federació Catalana de Futbol dóna el vist-i-plau definitiu Marc Carmona tindrà a la seva disposició Carlos Muñoz per a aquest partit.
El Barça Mobicat es tornarà a enfrontar el Marfil Santa Coloma, ara a la Copa Catalunya
El Barça Mobicat es tornarà a enfrontar el Marfil Santa Coloma, ara a la Copa Catalunya
Contra L’Hospitalet, a semifinals
Recordem que el Barça Mobicat es va classificar per a aquesta final de la Copa Catalunya després d’imposar-se a les semifinals el Grupo Novoa L’Hospitalet a finals de la temporada passada per un contundent marcador de 0 a 12. L’equip de L’Hospitalet havia descendit a la Primera Nacional A i no va oposar gairebé resistència als blaugranes. Pel que fa al Marfil Santa Coloma es va desfer del Sabadell a les semifinals.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana