22.12.2008 17:34

Èxit abans de Nadal

Cristina Collado

Els cinc equips del futbol sala base han aconseguit sengles victòries aquest cap de setmana. Tret el cadet, els altres quatre equips lideren les seves lligues. El pròxim cap de setmana disputen tots un torneig de Nadal.

Sènior B: Es mantenen a dalt (1-3)

Sense fer un gran joc, l’equip Sènior B es va imposar tant en el joc com en el marcador a un rival complicat a la seva pista, on fins el moment, només havien cedit una cedido una derrota durant tota la primera vota. Des de ben inici, els blaugranes van imprimir un alt ritme de joc y això els va beneficiar ja que van aconseguir desorganitzar la defensa local i jugar amb espais. Així van arribar els dos gols de la primera part. Pel que fa al Jaca, només creava perill en accions puntuals, gràcies a un joc molt directe i físic, amb la clara intenció d’aprofitar la velocitat de les seves accions per intentar sorprendre la nostra defensa. El partit, però, va quedar pràcticament sentenciat amb l’expulsió d’un jugador local y el tercer gol blaugrana. En només un minut, un altre jugador del Jaca va ser expulsat. Amb aquesta victòria, el Sènior B ha aconseguit acabar la primera part de la Lliga empatat a punts con L’Hospitalet al capdavant de la classificació.

Juvenil: S’aprofiten del porter-jugador (10-1)

L’equip juvenil va guanyar de manera contundent el Jesus Maria, un equip de la zona alta de la classificació, que li permet seguir comandant la Lliga juvenil. La primera part va ser molt intensa per part de tots dos equips. Ambdós van començar el matx amb una defensa avançada, però la forta defensa local va permetre que en els primers compassos del partit els blaugranes s’avancessin amb dos gols de Marc Tolrà i Raúl Ceni. Ja en els últims minuts de la primera part, Dani Petit feia el 3-0 després d’una bona jugada col•lectiva. A la represa, el conjunt visitant va variar el seu tipus de defensa per crear problemes als blaugranes, però sense encert. El conjunt visitant va arriscar amb porter-jugador, fet que va donar l’opció als blaugranes a imposar-se per 10 gols a 1.

Cadet: Porteria a zero (0-7)

L’equip cadet va jugar a la pista del Rapid Santa Coloma i va golejar el rival. El partit va començar amb ocasions per als dos equips, però es van avançar els blaugranes amb un gol d'Oriol Comadran. A partir d'aquest moment el domini va ser dels jugadors de David Maturana i es va arribar al descans amb el resultat favorable de 0 a 4. La segona part va continuar amb la mateixa tònica i els blaugranes van aconseguir marcar tres gols més fins arribar al resultat final de 0-7.

Infantil: Golejada (16-3)

L’equip infantil va començar el partit contra el Jesus Maria CE amb l’expulsió del porter Aleix Moreno quan només havien passat 33 segons. Tot i les dificultats, però, els infantils van saber llegir correctament el partit i sobreposar-se a aquesta situació adversa per fer una gran primera part. Al descans, el marcador ja mostrava un contundent 8 a 1. La segona meitat va seguir amb el mateix guió i, tot hi encaixar dos gols força evitables, van acabar el matx amb molt bona actitud i dinàmica que els va permetre resoldre el partit amb un clar 16 a 3. Els golejadors van ser Steve Ilembe (6), Pablo Beguer (3), David Ortega (2), Ferran Plana (2), José Manuel Pérez, Sergi Amores i Ricardo Soutullo.

Aleví: Guanyen el derbi (2-5)

L’equip aleví va jugar al Pavelló Nou de Santa Coloma contra el Marfil, el filial del mateix equip al què es va enfrontar el primer equip – i a qui també va guanyar 0-1 . El partit dels alevins va començar amb nervis degut al respecte per part dels dos equips. El Barça va dominar el control del joc, mentre el Marfil arribava a la porteria visitant mitjançant contraatacs. Va ser Nacho qui va obrir la llauna, i tot seguit, dues accions de Dani i Miquel, van posar els jugadors de Gerard López 3 a 0 poc abans d’anar al descans. La segona part va continuar amb la mateixa intensitat. El Barça va mantenir la possessió de la pilota, i va ampliar el marcador fins arribar al 0 a 5, amb dues dianes de Sergio. A partir dels 10 minuts de la segona part, la dinàmica va canviar, i van ser els locals els que van estar més a prop del gol, gaudint de diverses ocasions degut al poc encert del Barça en els darrers minuts de partit. El Marfil va aconseguir anotar dos gols a les acaballes del partit, deixant el marcador definitiu 2 a 5.
El pròxim cap de setmana, el Torneig de Nadal
Aquest pròxim cap de setmana, els cinc equips del futbol sala base participaran en l’habitual Torneig de Nadal. Enguany se celebra la setena edició a Premià de Mar, el dissabte 27 de desembre. Des de les 9:00 h del matí i fins les 22:00 h de la nit, Sènior B, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví participaran en aquest torneig.