FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.12.2008 18:55

Sota el guió previst

Cristina Collado


La plantilla del Barça Mobicat ja sabia quin partit es trobaria a Santa Coloma. Tot i anar cuers, al pavelló del Marfil no han estat capaços de guanyar ni ElPozo ni l’Inter. Per això, la victòria blaugrana cobra més valor.


“Era el partit que esperàvem. Sabíem que no guanyaríem fàcil, perquè a la seva pista ho estan fent força bé. I sabíem que no seria amb un resultat de molts gols perquè ells acostumen a atacar de cinc, i així es fa molt complicat jugar. Hem sabut patir molt bé”, confirma Rafa Muñoz. I és que al Pavelló Municipal Jacint Verdaguer no han estat capaços de guanyar ni ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar. Això ja ho diu tot.

En aquest mateix sentit s’expressa l’entrenador Marc Carmona: “Ja havíem dit que seria un partit difícil, no ens ha sorprès. Sabíem que és una pista difícil, perquè a casa seva el Marfil és un equip molt dur, que defensa molt bé i pressiona molt la pilota. Valoro molt el fet de guanyar aquí, on no ho han fet ni ElPozo ni l’Inter.”

Porteria a zero

S’ha aconseguit la victòria ( 0-1 ) gràcies, sobretot, el joc defensiu dels blaugranes: “Defensivament hem estat molt bé, a tots els nivells, però en atac no tant. Ens ha costat una mica. A la segona part hem estat millor que a la primera, però igualment ens ha costat decidir bé el passi, hem estat imprecisos. Valoro molt el zero a la nostra porteria. A mi, personalment, em satisfà molt”, assegura Marc Carmona.

El tècnic del Barça Mobicat sempre insisteix molt en la importància de guanyar des de la defensa. I aquest dissabte ha estat un clar exemple: “Hem tingut bones possessions però no hem treballat equilibradament el fet de tenir possessió i buscar el passi a l’atac. No hem tingut un dels nostres millors dies a l’atac. Però com sempre diem, quan estem bé al darrera som un equip difícil de guanyar.”

Poca possessió, gran efectivitat

Imprecisos a l’atac, però efectius. Així s’han mostrat els blaugranes, que han fet valer les seves poques ocasions de gol: “Hem fet un gol i hem estat a punt de fer-ne un altre, i la veritat és que no hem tingut molt més”, afirma Rafa Muñoz. L’exjugador del Marfil relaciona aquest fet amb el joc que fan els colomencs, amb porter-jugador: “El fet que ells juguin amb porter-jugador gairebé tota l’estona ens limita molt el nostre joc. Nosaltres hem de tenir la pilota perquè sinó no podem entrar en el nostre joc i en la nostra dinàmica de ficar pilotes al pivot. Només en els primers cinc minuts de la segona part hem tingut més possessió.”
Sota el guió previst
"Sempre és un plaer tornar a Santa Coloma"
Tant Marc Carmona com Rafa Muñoz han viscut el partit d’aquest dissabte de manera especial, igual que molts dels seus companys del Barça Mobicat. Tots dos tornaven a Santa Coloma: “La veritat és que ha estat molt especial tornar a veure aquesta gent”, destaca Rafa Muñoz.

“Hi ha molts amics aquí. Tinc molt bona relació amb el president del Santa Coloma, amb el delegat, amb el fisio... Sempre és un plaer tornar a Santa Coloma”, confirma el tècnic Marc Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana