FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.12.2008 16:02

Amb tots els jugadors disponibles

www.fcbarcelona.cat


El Barça Mobicat afronta el partit contra el Marfil Santa Coloma amb tots els seus jugadors disponibles per disputar el derbi català de la LNFS. El retorn de Paco Sedano fa que Marc Carmona disposi de tots els seus jugadors.


Sedano havia complert, en el partit que els FC Barcelona Mobicat va jugar al Palau davant l’Azkar Lugo la setmana passada, el partit de sanció per l’expulsió davant l’ InterMovistar. Per primera vegada en el darrer mes, Carmona podrà disposar dels seus dos porters, ja que Cristian ja va tornar a jugar el cap de setmana passat.

Dos equips, dos objectius

El Marfil Santa Coloma arriba al derbi català amb una situació esportiva complicada. Els homes entrenats per Paulo Eduardo de Jesús, ‘Padu’, són els cuers de la LNFS i estan lluitant per mantenir-se a la màxima divisió del futbol sala estatal.

Els de Santa Coloma van ascendir a la fi de la temporada passada, després de tres temporades a la divisió d’argent, i estan patint les lògiques dificultats dels equips que acaben d’ascendir.

qm3d0913.jpgCal recordar que tres jugadors blaugrana, Rafa Muñoz, Javi Rodríguez i Jordi Sánchez, a més de l’entrenador Marc Carmona i altres membres del cos tècnic, havien format part de l’equip del Barcelonès Nord.

El FC Barcelona Mobicat, un cop classificat per la Copa del Rei, busca assolir una de les quatre primeres posicions de la classificació que donen dret a ser cap de sèrie en el sorteig de la Copa i així enfrontar-se a un dels equips classificats del 5è al 8è.

El Marfil Santa Coloma, dissabte a les 12.30 h, i dimarts dia 23, a les 21.00 h al Palau davant El Pozo, són els darrers esculls que tenen el homes de Carmona per assegurar-se un lloc entre les quatre primeres posicions.
Amb tots els jugadors disponibles
Barça TV aposta per les seccions
El partit de dissabte a les 12.30 h davant el Marfil Santa Coloma es podrà seguir en directe per Barça TV. La televisió del FC Barcelona, que ara emet en obert per la TDT, continua amb l’aposta d’apropar a tothom les seccions del club, mitjançant les retransmissions i el seguiment informatiu de l’activitat de les seccions blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana