FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

18.12.2008 15:41

Carmona: “Sempre et porta records”

www.fcbarcelona.cat


Marc Carmona torna a Santa Coloma com a tècnic visitant. L’entrenador blaugrana, que hi va passar quatre temporades, adverteix que el Marfil es troba en el seu millor moment aquesta temporada, tot i ser cuer.


Marc Carmona afronta el partit contra el Marfil Santa Coloma amb més emotivitat que qualsevol altre. Des de la temporada 2000/01 a la 2003/04 va ser tècnic de l’equip de Santa Coloma. “Quan jugues a un lloc en el que has estat, sempre et porta records. Però cadascú té els seus interessos i defensa els seus objectius i, per tant, un cop comença el partit t’oblides d’això, assegura Carmona.

Apostant pel planter

Marc Carmona és un bon coneixedor del club colomenc i de la seva forma de fer. “Sempre ha estat un equip que ha confiat en el planter, amb baix pressupost, malgrat que ha aconseguit algunes fites com jugar una final de Lliga”, explica el tècnic blaugrana.

Sortint del pou

Tot i ser els cuers de la classificació, segons Carmona, el Marfil es troba en el millor moment de la temporada, amb una bona ratxa de resultats, i la de Santa Coloma s’ha convertit en una pista difícil, després d’aconseguir bons resultats contra equips forts: “S’estan adaptant a la categoria i estan començant a agafar en el ritme i la intensitat necessària”.
Carmona: “Sempre et porta records”
Fort a casa davant els grans
Segons Carmona, “Santa Coloma sempre ha estat una pista difícil per als equips grans.” Després de guanyar elPozo i empatar amb el Carnicer a casa, esperen posar les coses difícils al Barça Mobicat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana