FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

17.12.2008 20:29

Mitja plantilla, ex del Marfil

Cristina Collado


Tres jugadors del Barça Mobicat i quatre membres del cos tècnic de la secció van estar relacionats fa uns anys amb el Marfil Santa Coloma, conegut aleshores com l’Industrias García.


L’Industrias García ha estat un equip en què s’han format molts tècnics i jugadors que després han fet el salt a altres equips. Un exemple és l’equip de futbol sala del Barça, en què hi podem trobar fins a set membres que guarden algun tipus de relació amb l’actual equip del Marfil Santa Coloma.

Els seus inicis

QM3D2157.jpgPel que fa als jugadors, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez i Rafa Muñoz van vestir la samarreta de l’Industrias García. I per a tots tres va ser l’equip en què van iniciar-se a la màxima categoria del futbol sala. Cal recordar que el conjunt de Santa Coloma havia militat a la Divisió d’Honor ininterrompudament des del seu ascens la temporada 1986/87 fins al descens de categoria l'exercici 2004/05. Aquesta temporada el Marfil ha tornat a Honor.

Així doncs, aquests tres jugadors es van formar a Santa Coloma. Javi Rodríguez era un jove jugador de només 18 anys quan va fitxar per l’Industrias la temporada 1992. Allà s’hi va estar fins a l’any 1997, quan va marxar a Castelló. La seva última temporada a Santa Coloma va coincidir amb Jordi Sánchez, l’altre jugador del Barça que va fer els seus primers passos a l’Industrias García. Sánchez va estar allà durant tres exercicis.

Més s’hi va estar Rafa Muñoz , que va entrar a formar part del club colomenc a les categories inferiors. La temporada 2003/04, Rafa va passar al primer equip. En total han estat 11 els anys que va estar vinculat al Marfil.

Treball conjunt

QM3D2151.jpgPel que fa al cos tècnic, també hi ha moltes vinculacions amb el Santa Coloma. Pràcticament el ple de tècnics del Barça Mobicat havien coincidit anys enrere a l’Industrias García. Marc Carmona l’havia entrenat de la temporada 2000/01 a la 2003/04. Anys en què tenia a l’equip, com a preparador físic, Juanma Ruiz, l’actual preparador físic del Barça Mobicat.

També el delegat blaugrana Txus Lahoz havia treballat amb Carmona i Ruiz a Santa Coloma. Lahoz va ser coordinador de la base –tasca que també assumeix al Barça- i va treballar dos anys com a delegat de l’Industrias. L’últim membre del cos tècnic vinculat també amb el Santa Coloma és el segon entrenador del Barça Mobicat, Santi Gea, que havia estat entrenador del Juvenil A.
Mitja plantilla, ex del Marfil
Un exblaugrana a Santa Coloma
A les files del Marfil Santa Coloma hi ha el cas d’un exjugador blaugrana. Es tracta de David Herráiz, un tanca de 31 anys que havia vestit la samarreta del Barça quan aquest jugava a la Divisió de Plata.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana