FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

17.12.2008 11:22

Retorn emotiu a Santa Coloma

Cristina Collado


És casa seva. Allà viu, allà es va formar i va créixer com a jugador, i allà té molts i grans amics. Ara Rafa Muñoz tornarà a Santa Coloma, però vestint la samarreta del Barça Mobicat en el derbi de la jornada.


Rafa Muñoz ha estat 11 anys vinculat al Marfil Santa Coloma. Va entrar a formar part del club de Santa Coloma quan tenia només 12 anys i s’hi va estar fins als 23. “En aquell club ho he viscut tot a nivell professional i a nivell personal”, afirma Rafa Muñoz. És per aquesta raó que el seu retorn serà molt emotiu. Així ho reconeix en aquesta entrevista concedida a Barça TV, en què adverteix dels punts forts del rival.

És especial per a vostè tornar a Santa Coloma?

“Sí, serà un partit molt maco perquè jo visc allà, hi he jugat molts anys i hi tinc molts amics. Serà un partit bonic, però també molt difícil.”

Suposo que pateix, doncs, amb la situació que està vivint el Marfil, cuer de la Lliga...

“A mi em fa mal perquè tinc molts amics jugant allà. Són jugadors que no tenen gaire experiència a la Divisió d’Honor i pequen d’aquesta inexperiència. Tot i això, crec que a casa seva és un equip bastant fort i molt respectable. Serà molt difícil aconseguir allà els tres punts.”

Li recorda el que ja va viure el Barça ara fa dues temporades, quan va pujar de categoria?

QM3D5734.jpg“Després de pujar de la Divisió de Plata és molt difícil adaptar-se a la competició, al ritme de joc. A nosaltres ens va costar també el primer any. Ara el Marfil està començant a despertar una mica. Va guanyar el Lobelle a la seva pista. Per això dic que és complicat guanyar a la seva pista, però tot i això confio a poder treure els tres punts.”

Quins són els punts forts del Marfil?

“Primer, que juguen a la seva pista i davant la seva afició. A més, és un equip molt ben treballat pel tècnic, Padú. Treballen molt bé l’estratègia, el porter-jugador... Aquests són els aspectes que hem de treballar nosaltres durant aquesta setmana. Sabem que ells juguen amb la pressió d’haver de guanyar davant la seva afició, i nosaltres n’hem de treure avantatge.”

A més, és el derbi català. Segur que jugant contra el Barça es motivaran molt més?

“Segur que ells estaran molt motivats. Ja ho vam veure contra ElPozo, a qui van guanyar a la seva pista, i contra l’Inter, amb qui van empatar. És un equip que es fa molt fort a casa, i com que és el derbi català segur que estaran molt motivats, per la plantilla que tenim i pel pressupost. Al camp hem de demostrar que som superiors.”
Retorn emotiu a Santa Coloma
Caps de sèrie
Ells necessiten els tres punts per sortir de la zona de descens, però vosaltres també els necessiteu per quedar caps de sèrie.

“Nosaltres anem partit a partit. Dissabte tenim la il·lusió de guanyar per poder quedar caps de sèrie.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana