FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.12.2008 17:07

Cristian torna a la convocatòria

www.fcbarcelona.cat


La gran novetat per al partit de dissabte contra l’Azkar Lugo és el retorn a la convocatòria del porter Cristian, recuperat de la subluxació de l’esquena que va tenir a finals de novembre.


El retorn de Cristian suposa una bona notícia per als blaugranes. Amb la baixa per sanció de Paco Sedano, expulsat diumenge passat davant l’Inter Movistar, l’entrada a la convocatòria de Cristian suposa que la porteria pugui estar coberta per un dels dos porters del primer equip.

Reincorporat dimarts als entrenaments

QM3D8686.jpgEl porter del FC Barcelona Mobicat va tornar als entrenaments de l’equip dimarts passat. L’evolució de la lesió i el seu estat de forma són òptims per disputar el partit de dissabte.

Cristian s’havia perdut el dos darrers partits, el de Fisiomedia Manacor i el d’Inter Movistar, en què va estar suplert pel porter del segon equip, Julio Gràcia. Gràcia continua a la convocatòria d’aquest dissabte davant l’Azkar Lugo.
Cristian torna a la convocatòria
Previ del clàssic
El partit de futbol sala de dissabte al Palau és una prèvia excel·lent abans del Barça-Madrid a l’estadi. A les 19.30 h els homes entrenats per Marc Carmona iniciaran el seu partit davant l’Akzar Lugo i una victòria els possibilitaria classificar-se per a la Copa del Rei.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana