FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

11.12.2008 15:34

"Abans del clàssic, vine al Palau"

Gustau Galvache


El missatge de l’equip de futbol sala és clar i directe: “Dissabte vine al Palau”. El Barça Mobicat disputa, a les 19.30 hores, el partit de Lliga davant l’Azkar Lugo. Una excel·lent prèvia del gran clàssic del futbol, el Barça–Madrid.


Tenir un Palau ple és l’objectiu dels homes entrenats per Marc Carmona. La coincidència amb el futbol i el fet que una victòria pugui possibilitar als blaugranes estar classificats per a la Copa del Rei donen a l’enfrontament davant l’Akzar Lugo un caràcter especial.

“Es viurà un gran espectacle”

QM3D9939.jpgEn aquests termes s’expressa l’entrenador del FC Barcelona Mobicat, Marc Carmona. Per l’entrenador blaugrana, “el partit davant l’Akzar Lugo és molt important per a nosaltres, ja que ens juguem la classificació per a la Copa i necessitem el suport de l’afició.”

El gran clàssic del futbol, que es disputarà després del partit del futbol sala, “és el dia que tots els culers esperem i podem oferir la possibilitat a tots els barcelonistes de venir al Palau una mica abans del futbol, i això és molt important per nosaltres”, explica Carmona.

Primer, al Palau, i després, a l’estadi

Qui viurà una jornada especial com la de dissabte, per primera vegada, és Jordi Sánchez. El jugador català va arribar aquest estiu al FC Barcelona Mobicat, provinent de l’Armiñana València.

QM3D1614.jpgPer Sánchez, la jornada de dissabte és “una jornada molt bonica, hi haurà dos partits interessants a les instal·lacions del club i cal que els afeccionats vinguin primer al Palau i després puguin anar cap a l’estadi.”

“Estem fent una molt bona temporada i podríem assegurar el pas a la Copa. Per tant, necessitem el suport del públic”, apunta l’ala blaugrana.

Un ambient especial

qm3d5655.jpgQui coneix bé l’ambient que envolta els partits com el de dissabte és Joan Carles López. El jugador del FC Barcelona Mobicat, sorgit del planter blaugrana, coneix la importància de l’ambient: “Guanyar dissabte, en referència al futbol sala, és molt important per continuar assolint els objectius que ens hem marcat. Sempre que hem coincidit amb partits de futbol, el Palau ha estat ple i entregat.”

Però, malgrat la importància del partit contra el Reial Madrid, per Joan Carles López “el primer és estar concentrat en el nostre partit, ja que guanyant seríem a la Copa i podríem gaudir molt més del gran partit de futbol”.
“Abans del clàssic, vine al Palau“
Coneixedor del perill del rival
Luiz Claudio Costa ‘PC’ alerta del partit de dissabte: “No serà gens fàcil. Ells són un bon equip, acostumats a estar a les posicions capdavanteres de la Lliga, i arriben amb el segon màxim golejador de la LNFS, Fernandinho.”

PC parla amb el coneixement d’haver estat jugador de l’Azkar Lugo, equip del qual el va fitxar el FC Barcelona la temporada passada.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana