FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.12.2008 14:30

Fernandao vs Fernandinho

Cristina Collado


Fernandao i Fernandinho sumen entre tots dos 29 gols en el que portem de Lliga. Són els dos màxims golejadors de la Divisió d’Honor, i es veuran les cares aquest dissabte al Palau Blaugrana.


Els reis del gol es veuran cara a cara aquest dissabte en el partit que enfrontarà el Barça Mobicat i l’Azkar Lugo (19.30 h). Fernandao és el màxim anotador de la Divisió d’Honor amb 15 gols. I Fernandinho el segueix de ben a prop, amb 14 dianes. Són dos jugadors brasilers, tots dos de São Paulo, tots dos golejadors, tots dos es diuen Fernandao, però tots dos tenen estils i qualitats diferents sobre el parquet. “Fernandinho i jo som oposats”, afirma el seu compatriota blaugrana.

Potència física

QM3D1511.jpgEl pivot blaugrana es caracteritza per la seva fortalesa i potència física: “Sóc un pivot de referència. Sempre intento utilitzar el meu cos i la meva fortalesa en totes les pilotes. Jugo d’esquena a la porteria i també m’agrada fer l’última passada de gol.” Així es defineix el mateix Fernandao, que assegura que li agrada molt jugar amb espais: “M’agrada quan el rival apuja el marcatge i ens pressiona, perquè així hi ha molts espais al mig i puc rebre moltes pilotes. M’agrada estar amb el tanca en aquesta lluita.”

I en aquesta lluita amb el tanca és quan Fernandao pot aconseguir una de les seves especialitats, el gol a la mitja volta: “Quan el defensa s’enganxa a la meva esquena es converteix en la meva referència, em serveix per saber on és la porteria, i puc girar-me i xutar més fàcil.”

Velocitat a l’atac

Fernandinho.jpgPel que fa a Fernandinho, no basa tant la seva efectivitat de cara a porteria en la potència física, sinó en la velocitat que imprimeix a l’atac: “És un jugador baix i molt ràpid. Li encanta regatejar. És un gran jugador i segur que serà un partit difícil. Mai he jugat amb ell, sempre contra ell. És perillós, però sé que tenim jugadors molt qualificats per aturar-lo”, detalla el jugador blaugrana.
Fernandao vs Fernandinho
El primer, els tres punts
En el partit de dissabte, Fernandao i Fernandinho lluitaran sobre el parquet del Palau per superar la porteria rival, però, per sobre de tot, per guanyar els 3 punts per al seu equip: “Per la meva part no hi ha cap duel pel Pitxitxi amb Fernandinho. Jo espero sortir amb els tres punts. Si ell marca, felicitats per a ell. Jo vull guanyar el partit, marqui jo o no”, afirma amb contundència Fernandao.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana