FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.12.2008 12:11

Cristian es reincorpora a l'equip

Sònia de Alba / Verònica Díez


El porter del FC Barcelona Mobicat, Cristian Domínguez, s'ha reincorporat a l'equip després de superar una subluxació en l'espatlla esquerra. El porter barcelonista podria reaparèixer als terrenys de joc dissabte que ve davant L'Azkar Lugo.


El metge del Barça Mobicat està content amb l'evolució de Cristian. Fisiomedia Manacor i Inter Movistar són els dos enfrontaments que s'ha perdut el barcelonista. El pròxim compromís dels homes de Marc Carmona serà dissabte al Palau i davant l'Azkar Lugo. Per la seva part, Igor va patir unes molèsties en el partit de la setmana passada. El metge de l'equip, Daniel Florit així ho explica: “Igor va patir unes molèsties no molt importants, però durant aquests dies el fisioterapeuta i jo valorarem la situació.”

Una bona recuperació

_CF_6848.JPGEl dilluns 24 de novembre, Cristian va patir una subluxació en l'espatlla esquerra mentre s'entrenava. Després de diagnosticar-li la lesió, el porter va seguir un tractament d'enfortiment muscular i de teràpia contra el dolor. Segons Florit: “La recuperació durant l'última setmana ha estat molt bona i ara l'objectiu és que jugui davant l'Azkar Lugo.”
Cristian es reincorpora a l'equip
Julio Gracia, de nou a la porteria
El porter del Sènior B blaugrana tornarà a jugar amb el primer equip aquest cap de setmana. Davant l'Inter Movistar va demostrar estar a l'alçada. Amb la pèrdua de Paco Sedano durant una jornada, degut a la vermella directa rebuda a Madrid per agafar la pilota fora de l'àrea, Juliol tindrà la seva oportunitat, aquesta vegada al Palau.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana