Futbol sala

07.12.2008 15:48

Expulsió i derrota (4-2)

Cristina Collado

El Barça Mobicat ha perdut a la pista del vigent campió de Lliga, l’Inter Movistar, en un partit en què els blaugranes s’han posat 2-0 al seu favor. Paco Sedano ha estat expulsat i no podrà jugar el pròxim partit.

El duel entre l’Inter Movistar i el Barça Mobicat l’han guanyat els madrilenys. El conjunt blaugrana ha començat molt bé el partit, posant-se 2-0 al seu favor i dominant la possessió de la pilota, però l’expulsió del porter Paco Sedano a finals de la primera part ha permès a l’Inter empatar el matx i canviar el signe del partit. Els jugadors de Juanlu ja estan classificats matemàticament per a la Copa, juntament amb ElPozo Múrcia. Pel que fa al Barça Mobicat, és quart amb 20 punts.

Saad, de primeres

El partit ha començat amb un avís per part del vigent campió de Lliga: un xut llunyà de Schumacher. Però Paco Sedano l’ha desviat a córner. Per part del Barça Mobicat, PC i Javi Rodríguez han tingut bones ocasions. En els primers compassos del partit la possessió de la pilota ha estat per al conjunt blaugrana. I d’aquesta possessió ha arribat una bona ocasió fruit del treball de tot l’equip. Finalment, Saad Assís ha deixat una passada interior per a Jordi Sánchez que ha acabat desviant Luis Amado. Als cinc minuts de partit, però, ha arribat el primer gol, gràcies a un potent xut de primeres del brasiler Saad.

Dos gols en 30 segons

INTERMOVISTAR-BARCELONA_5.jpgEl partit ha continuat amb la mateixa tònica, amb un Barça Mobicat molt seriós en totes les línies i aproximant-se a la porteria rival. Així ha estat com ha arribat el segon gol dels blaugranes: Fernandao ha deixat la pilota al segon pal per a PC, que només ha hagut d’empènyer-la al fons de la xarxa. Ha estat la primera diana del jugador brasiler aquesta temporada. L’alegria, però, els ha durat poc perquè en l’acció següent Juanra ha fet el primer per a l’Inter Movistar.

Surt Paco Sedano

En el tram final de la primera part els madrilenys s’han mostrat més agressius a l’atac. Han tingut fins a tres bones ocasions de gol, que ha evitat Paco Sedano. Neto, Torras i Borja han vist com els seus xuts els desviava el porter barcelonista. Més enllà de les aturades, Sedano ha estat protagonista per una altra raó, malauradament. Ha rebut la targeta vermella directa després de tocar la pilota fora de l’àrea i ha estat expulsat.

I entra Julio Gracia

L’ha hagut de substituir sota els tres pals Julio Gracia, que havia entrat a la convocatòria en el lloc del lesionat Cristian Domínguez. Gracia, el porter del Sènior B, ha començat rebent un gol de falta de Juanra. Abans de marxar al descans, però, Julio Gracia ha protagonitzat dues aturades consecutives al pivot Betao. A la mitja part s’hi ha arribat amb l’empat a dos. El Barça Mobicat hauria pogut marxar amb avantatge si Javi Rodríguez hagués anotat un doble penal, però el seu xut l'ha aturat Amado.

A la represa, el porter blaugrana ha tornat a demostrar la seva vàlua sota els tres pals amb una altra aturada, en aquest cas, del xut potent de Schumacher. Als cinc minuts de joc, però, Torras ha superat el porter blaugrana.

Chico, porter-jugador

INTERMOVISTAR-BARCELONA_2.jpgSaad Assis ha estat un dels homes més perillosos a l’atac. L’ala blaugrana ha tingut dues ocasions consecutives que ha evitat Luis Amado. I mentre els jugadors de Marc Carmona lluitaven per aconseguir l’empat a tres, els madrilenys han fet el quart. Borja ha recuperat una pilota i, després d’una bona triangulació, Schumacher ha posat el 4-2 en el marcador.

A cinc minuts per al final, Chico ha sortit com a porter-jugador. En superioritat numèrica, el Barça Mobicat ha tingut opcions per retallar distàncies. Primer, Jordi Sánchez al segon pal, i, després, amb el xut de Javi Rodríguez, que s’ha estavellat al travesser. Al final, victòria de l’Inter Movistar per 4-2.
INTER MOVISTAR, 4
FC BARCELONA MOBICAT, 2

Inter Movistar: Luis Amado, Neto, Schumacher, Torras i Betao –cinc inicial–, Gabriel, Marquinho, Borja i Juanra.

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial–, Chico, Jordi Sánchez, Juan Carlos López, Rafa Muñoz, Igor i Julio Gracia.

Gols: 0-1, Saad (5’); 0-2, PC (13’); 1-2, Juanra (14’); 2-2, Juanra (18’); 3-2, Torras (25’); 4-2, Schumacher (33’).

Àrbitres: Castro Borges i Garcia Hernández.