FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

05.12.2008 13:32

Cristian, baixa davant l’Inter Movistar

Cristina Collado


Cristian Domínguez no podrà viatjar a Madrid aquest cap de setmana amb els seus companys del Barça Mobicat. El porter blaugrana es perdrà el partit contra l’Inter Movistar per les molèsties a l’espatlla esquerra.


Ja es va perdre l’últim partit contra el Fisiomedia Manacor ( 5-1 ) i tampoc hi podrà ser per al partit contra l’Inter Movistar. Cristian Domínguez es va fer una subluxació a l’espatlla esquerra el dilluns 24 de novembre. Aquesta setmana ha estat fent tractament d’enfortiment muscular i de teràpia contra el dolor, però encara no ha pogut entrenar-se amb normalitat amb la resta dels seus companys.

Dilluns, noves proves

És per això que, tot i que l’evolució és positiva, el cos tècnic de la secció ha decidit reservar el porter blaugrana aquest cap de setmana. Dilluns se li faran noves proves i es preveu que ja pugui començar a entrenar-se amb normalitat.

Novament Julio Gracia

A banda del porter Paco Sedano, també estarà convocat el porter del Sènior B, Julio Gracia. Ja fa dues setmanes que treballa amb el primer equip, i ja va estar convocat per a l’últim enfrontament contra el Manacor.
Cristian, baixa davant l’Inter Movistar
Dos entrenaments
El Barça Mobicat té encara dos entrenaments per a demà per ultimar els detalls amb vista a la visita a la pista del campió de Lliga. S’exercitaran aquesta tarda, a les 16.30, i dissabte al matí, a les 12.00 h.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana