FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.12.2008 11:00

Contra l’Inter, un “test per saber com estem”

Cristina Collado


Després de cinc jornades sense conèixer la derrota, el Barça Mobicat afronta un dels reptes del calendari, contra l’Inter Movistar: “Serà un test per saber com estem”, destaca el segon entrenador blaugrana.


El Barça Mobicat s’enfrontarà diumenge (14.00 h, La 2) al segon classificat de la Lliga i actual campió, l’Inter Movistar. Els blaugranes, que ocupen la tercera posició, arriben a aquest partit en un gran moment de forma després d’haver guanyat els últims quatre dels cinc partits disputats. El partit contra els madrilenys és una veritable prova de foc per calibrar el moment de forma del Barça Mobicat.

Així ho explica en l’anàlisi del rival Santiago Gea: “Anem amb l’ambició de guanyar, de fer un gran partit per sobre de tot i, evidentment, guanyar els tres punts. L’equip està molt motivat després d’encadenar tres victòries consecutives. Estem en un gran moment a nivell de joc, i serà un test per saber com estem, però amb la intenció clara d’emportar-nos aquests tres punts.”

La mateixa filosofia de sempre

“És un dels dos grans equips de la Lliga. Ha patit una petita transformació de l’any passat a aquest, a nivell de jugadors i d’entrenador, però intenten mantenir la filosofia de joc d’aquests últims anys. Quan surten al camp volen imposar el seu estatus.”

Canvis de jugadors i entrenador

“Han vingut jugadors de la comunitat de Madrid, com Juanra, el segon porter o Ortiz. Són jugadors que han estat a la Lliga Nacional, i molts d’ells s’havien format també a les categories inferiors de l’Interviú. Com a fitxatge estrella tenen Betao.”

“Pel que fa a l’entrenador, Juanlu ja va estar com a segon de Jesus Candelas. És un entrenador jove, que està buscant la mateixa filosofia que tenia l’Interviú amb Candelas. Busca molt la intensitat en tots els minuts de joc, una intensitat defensiva molt alta. A nivell d’atac, alterna l’atac de quatre, l’atac amb 3-1 i també busca la qualitat individual dels seus jugadors.”

Similars en l’atac

“Ells tenen un sistema d’atac que s’assembla al nostre. Quan juguen amb Betao és com nosaltres quan juguem amb Fernandao. Ho fan amb un sistema de 3-1 i busquen la profunditat molt més fent passades a aquest jugador. Nosaltres hem de defensar-ho bé i, d’alguna forma, estem acostumats a aquest tipus de llenguatge ja que cada dia el tenim nosaltres aquí a la pista, amb Fernandao.”

Possessió, atac i desimboltura

“El que ens ha donat la victòria aquests últims partits ha estat la defensa, però crec que contra l’Interviú necessitarem alguna cosa més. A nivell d’atac hauria de ser un partit en què nosaltres tinguem la pilota, hem d’alternar aquesta possessió amb la profunditat, hem de ser també una mica descarats… Aquesta combinació ens pot fer guanyar el partit.”
Foto: LNFS
Foto: LNFS
Partit en horari poc habitual
L’Inter Movistar i el Barça Mobicat s’enfrontaran a la pista dels madrilenys en un partit que emetrà La 2 diumenge en un horari curiós: a les 14 h. Dissabte al matí el Barça farà l’últim entrenament i a la tarda marxarà cap a Madrid.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana