Futbol sala base

02.12.2008 18:24

Imparables

L’equip Sènior B ha aconseguit una nova victòria i continua imparable a la Lliga, on continua com a líder en solitari. Juvenils, infantils i alevins també van guanyar. Només el Cadet va encaixar una derrota.

Sènior B: Segueix líder (11-5)

Gran victòria de l’equip Sènior B del Barça, que es manté líder del Grup 5 de la Lliga Primera Nacional. Durant tot el partit van mantenir un alt ritme de joc, fet que va provocar que el conjunt visitant es veiés desbordat en moltes ocasions. A la primera part, el domini blaugrana va ser total, però aquest no es va veure reflectit en el marcador degut als pals (6 en van tenir al llarg de tot el partit). Al descans van arribar amb una mínima avantatge de 1-0. A la represa, va començar la pluja de gols. Als set minuts, el Barça ja guanyava 7-2. Amb el marcador tan amplio, l’Alcañiz va començar a jugar amb porter-jugador a falta de vuit minuts. Va ser una aposta arriscada que va aprofitar l’equip d’Alberto Adamuz per ampliar distàncies (9-4 a falta de cinc minus). Finalment, victòria per 11 a 5 que dóna més moral a l’equip després de continuar al capdavant de la classificació.

Juvenil: Festival de gols (5-16)

Festival de gols el què es va viure al Raval en el partit entre el Bosci Rocafort i el FC Barcelona. La primera part va finalitzar amb una àmplia avantatge per als blaugranes: 5 a 10. Els gols locals van arribar fruit d’accions al contraatac. Pel que fa a l’equip blaugrana, va tenir l’encert de cara a porteria que li havia costat més en els últims partits. A la segona part, els locals van jugar amb el mateix plantejament inicial, però amb la diferència que l’equip juvenil no va deixar opcions a la contra. Amb sis gols més els blaugranes van deixar el marcador en 5 a 16. Els gols van ser d’Eric (5 gols), Pau (3), Marc Tolrà (2), Juanito (2), Petit (2), Marc Mámol (1) i Diego (1).

Cadet: Derrota per la mínima (5-4)

La primera part va estar dominada pel Barça, que va comptar amb més ocasions de gol. Mentrestant, el Club Manresa plantava cara a mitja pista esperant la sortida al contraatac per sorprendre l'equip visitant. En la primera ocasió clara de l'equip local va arribar l’1-0. El Barça arribava amb claredat però sense precisió en la rematada fins que al final de la primera part va arribar l’empat a un. La segona part va iniciar-se amb la mateixa tònica que la primera, i de seguida els dos equips van posar-se amb cinc faltes. El Barça es va aconseguir posar 2-3, però una mala sortida del porter blaugrana va tornar a posar el marcador en taules. Els dos següents gols van arribar des dels 10 metres (3-4 i 4-4). A falta de cinc segons, el Manresa va fer el definitiu 5-4 en un altre llançament de doble penal, aconseguint, així, la victòria.

Infantil: Guanyen un invicte (14-2)

Va ser el millor partit de l’Infantil en les vuit jornades que porten disputades. Van derrotar àmpliament a un rival que comptava els seus partits per victòries. El matx va començar amb un 3 a 0 al minut 3 que feia intuir una victòria fàcil per part del Barça. Però en només un minut, el Marfil Santa Coloma va fer dos gols i el partit es va enredar una mica. Després d'una jugada de còrner, els barcelonistes van fer el 4 a 2 i això els va permetre jugar més tranquils i arribar amb un còmode 6 a 2 a la mitja part. El segon temps va ser un monòleg ofensiu de l’equip infantil del Barça, mentre els de Santa Coloma van deixar fer i no van oposar gairebé resistència fins arribar al 14 a 2 final.

Aleví: Victòria davant el líder (1-2)

Victòria de l’equip aleví davant el líder, en un enfrontament molt renyit on tots dos equips van fer mèrits per guanyar. La primera part va començar amb una mica de respecte per part dels dos equips. Tos dos equips atacaven sobre unes defenses ben organitzades. Ambdós equips van tenir ocasions per trencar la igualada, però finalment es va arribar al descans amb el 0 a 0. La segona part va començar amb una tònica semblant, fins que al minut deu, quan una contra per part barcelonista va acabar en penal. Sergio va convertir la pena màxima fent el 0 a 1. A partir d'aquí Les Corts va agafar més pes en el partit i va atacar amb més insistència. Tot i això els costava arribar amb claredat a porteria degut al bon treball en defensa i el sacrifici que va demostrar l'equip. Només ho podien fer amb xuts exteriors o jugades a pilota parada. A les acaballes del partit, Les Corts va acabar empatant a un amb un xut exterior. Però no va durar gaire l'empat, ja un minut després Nacho va materialitzar un bon contraatac, i va deixar el 1 a 2 definitiu.