FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.12.2008 13:35

Cristian, amb ganes de tornar

Cristina Collado


El porter Cristian Domínguez es va perdre dissabte passat el primer partit de la temporada. Una subluxació a l’espatlla el va mantenir apartat de l’equip. Aquesta setmana ja ha tornat als entrenaments.


Dilluns al matí va fer l’escalfament amb els seus companys d’equip. Feia una setmana que Cristian Domínguez no s’entrenava amb la resta de jugadors del Barça Mobicat per culpa d’una subluxació a l’espatlla, i ja tenia ganes de tornar: “Estic una mica millor. Encara tinc molèsties, però em vull començar a entrenar. Ja porto una setmana sense entrenar i no vull estar-m'hi més”, afirmava el porter blaugrana.

Treball conservador

De mica en mica, Cristian s’anirà incorporant als entrenaments amb els seus companys. Dilluns al matí va fer només l’escalfament i a la tarda va complementar la feina amb treball específic amb el recuperador de l’equip Carles Tur. De moment, segons detalla el nou metge de l’equip, Daniel Florit, “encara no ha fet treball de porter”. Això dependrà de com evolucioni Cristian en els pròxims dies: “M’han posat un embenatge i ara provaré si em fa mal quan em xuten. També faré peses per millorar la musculatura”, explica el mateix Cristian.

Màxima cautela

De moment, ni el jugador ni l’equip mèdic de la secció volen forçar el seu retorn: “Intentaré estar diumenge, però si no pot ser, hauré de parar”, confessa Cristian. Estigui o no sobre la pista de l’Inter Movistar, el porter blaugrana està convençut que si l’equip juga com fins ara, la victòria és possible: “Diumenge el rival és complicat, però si fem les coses com les estem fent fins ara, potser podem  sorprendre a Madrid i empatar amb l’Inter a la classificació.”

Tot i el bon moment que viu l’equip, Cristian demana la màxima cautela: “Siguem cautelosos. Hem d’anar pas a pas. La veritat és que aquest any hem aconseguit la regularitat que no vam tenir la temporada passada. Estem fent un bon treball en defensa, que és on principalment es guanyen els partits.”

Nervis a la grada

Dissabte, contra el Fisiomedia Manacor, Cristian va viure el seu primer partit aquest any des de la grada. “Es viu amb molts nervis, però com que les coses anaven sortint bé, vaig estar una mica més tranquil. Es viu molt pitjor a la grada, perquè a la banqueta estàs més tranquil, ja que saps que pots sortir en qualsevol moment.”
Cristian, amb ganes de tornar
Julio Gracia, amb el primer equip
Mentre Cristian Domínguez continuï lesionat, el porter de l’equip Sènior Julio Gracia seguirà treballant amb el primer equip. Dissabte ja va seure a la banqueta del partit contra el Manacor i aquesta setmana s’entrena sota les ordres de Marc Carmona per si diumenge ha d’anar convocat per a l’Inter Movistar.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana