FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.12.2008 18:37

Igor, tres mesos després

Cristina Collado


Després de tres mesos lesionat, Igor es va tornar a vestir de curt en el partit contra el Manacor d’aquest dissabte. Van ser només quatre minuts els que va estar sobre la pista, però suficient perquè el pivot brasiler gaudís “com un nen”.


El 29 d’agost, Igor no va poder acabar el partit contra el Caja Segòvia per unes molèsties a l’adductor. Poc després, les proves mèdiques van diagnosticar que el pivot blaugrana patia una ruptura fibril•lar a l’adductor mitjà de la cama dreta, una lesió que l’ha mantingut lluny de les pistes durant tres mesos. Un temps massa llarg per a un esportista professional. “Em torno a sentir futbolista”, eren les paraules d’Igor aquesta setmana passada, quan tornava a entrenar-se amb els seus companys.

Surt en el minut 14

I per fi, tres mesos després, Igor tornava a vestir-se de curt. Era en el partit contra el Fisiomedia Manacor del 29 de novembre passat. Corria el minut 14 de partit, quan Marc Carmona el va cridar per entrar al partit: “Em vaig sentir molt content, com un nen amb una joguina nova. Tot el temps que vaig passar en pista vaig gaudir al màxim.”

Sobre el parquet s’hi va estar aproximadament quatre minuts. Poc temps, tot i que ell els va mirar d’aprofitar al màxim: “Estava una mica ansiós, després de tant temps sense trepitjar una pilota, però després vaig passar uns minuts fantàstics de la meva vida. Quan passes dos o tres mesos sense jugar, tens moltíssimes ganes de tornar a jugar. Per això, quan Marc em va cridar em vaig sentir molt content i amb ganes de donar el màxim.”

Contra l’Inter, més i millor

La il•lusió d’Igor és poder tenir cada vegada més minuts. La pròxima oportunitat la tindrà diumenge vinent a la pista de l’Inter Movistar. “Ara toca esperar, entrenar i contra l’Inter Movistar tant de bo tingui més minuts”, confia el pivot blaugrana.
Igor, tres mesos després
Nova pilota d’hivern
L’equip de futbol sala s’entrena a partir d’aquest dilluns amb la nova pilota d’hivern. Aquesta és una pilota amb les línies en color taronja que s’utilitzarà en els partits de futbol sala des de la pròxima jornada, la 12, fins a la jornada 22.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana