FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.11.2008 12:57

“Ens pot preparar alguna sorpresa tàctica”

www.fcbarcelona.cat


El pròxim rival del Barça Mobicat, el Fisiomedia Manacor, és un tot just ascendit a la màxima categoria del futbol sala, però no per això és un equip més assequible. “Ens pot preparar alguna sorpresa tàctica”, adverteix Santi Gea.


Aquest dissabte a les 7 de la tarda el Barça Mobicat rep el Fisiomedia Manacor en l’onzena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor. Els blaugranes, quarts a la taula, s’enfronten al tretzè classificat. No serà, però, un rival fàcil, ja que el seu entrenador imprimeix un estil de joc basat en la sorpresa. Així ho destacat el segon entrenador del Barça, Santi Gea, en l’anàlisi del rival: “Ens pot preparar alguna sorpresa a nivell tàctic.”

Acabat d’ascendir

“És un equip que ha pujat aquest any de la Divisió de Plata a Honor. Per tant, és un equip que s’ha d’adaptat una mica a la categoria. Tot i així, té bastants bons jugadors, però encara els falta l’experiència com a grup. I nosaltres, en aquest sentit, ja portem tres anys a la categoria i això ens ha de servir per estar per sobre d’ells en aquest partit.”

Els jugadors de referència

“Tenen sobretot un parell de pivots que ho fan molt bé. Son Beto i Paulinho. També compten amb un altre jugador que és molt desequilibrant tant per la dreta com per l’esquerra, que és Gréllo.”

Un entrenador amb estil propi

“És un equip que dirigeix el Pato –José Lucas Mena– i és molt probable que ens pugui preparar alguna sorpresa tàctica. A nivell defensiu és un entrenador a qui li agrada variar el seu sistema defensiu, fins i tot en pot aplicar dos o tres durant un partit. A nivell ofensiu també ens vam trobar quan jugàvem a la Divisió de Plata que fins i tot en algun moment del partit atacava amb porter-jugador, independentment del resultat. És per això que aquesta ha estat una setmana una mica més exigent que les altres a nivell de preparació.”

La clau, continuar en la bona línia

“Hem d’intentar continuar amb la dinàmica d’aquests últims partits. Hem estat molt bé defensivament, hem estat molt seriosos, molt concentrats i hem llegit bé tots els moments del partit. Crec que aquesta és la clau, continuar en aquesta línia.”
“Ens pot preparar alguna sorpresa tàctica”
Cinc partits abans del Nadal
“Ens falten cinc partits per acabar la primera volta. Tenim molt clar quin és el nostre objectiu, i la veritat és que les coses ens estan sortint bastant bé. Per tant, anem amb molta moral per poder guanyar aquest partit.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana