FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.11.2008 15:48

Treball de prevenció

Cristina Collado


Aquests dies, el gruix de la plantilla del Barça Mobicat té festa, ja que el cap de setmana l’equip descansarà. Només quatre jugadors continuen treballant en el marc d’un procés de prevenció.


Igor, Chico, Rafa Muñoz i Jordi Sánchez no descansen aquests dies. El cos tècnic de la secció ha decidit que tots quatre facin un treball de prevenció per poder afrontar amb garanties el tram final de la primera volta. Treball en pista, al gimnàs, i de fisioteràpia són els tres aspectes de què es composen aquestes sessions de recuperació.

Igor, en el tram final

L’únic d’aquests quatre jugadors que està lesionat és Igor, que continua recuperant-se de la ruptura fibril•lar a l’adductor. El pivot brasiler està a la fase final de la seva recuperació, i aquests dies ja està fent treball en pista i amb pilota.

Jordi Sánchez, amb febre

Els altres tres jugadors que s’exerciten aquests dies, ho fan com a prevenció. El preparador físic del Barça Mobicat, Carles Tur, explica què fa cada jugador: “Rafa Muñoz té una inhibició del vast intern del quàdriceps, però no és gaire greu; Jordi Sánchez fa treball de fisioteràpia amb el fisioterapeuta Jordi Parés; i Chico està fent un treball de reforç, de posada a punt a nivell físic pels dies que no es va entrenar per la lesió.”

Un d’aquests jugadors, però, no ha participat de la sessió aquest dijous. Es tracta de Jordi Sánchez, que pateix un procés febril.
Treball de prevenció
Públic a la sessió
En la sessió d’aquest matí, han tingut fins i tot públic. Es tracta dels alumnes del col•legi La Salle de Benicarló, que han aprofitat la seva visita a les instal•lacions del FC Barcelona per veure l’entrenament del Barça Mobicat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana