FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

18.11.2008 17:52

Primers dies de blaugrana

Cristina Collado


Ja porta tres dies amb l’equip de futbol sala, i les sensacions són molt bones. A partir d’ara, però, comença una etapa dura per al tanca madrileny. No podrà jugar fins al 2009. Un fet que té ben assumit.


En pocs dies ja ha viscut la grandesa de la marca Barça. Divendres passat, va fer el seu primer entrenament, la seva primera fotografia amb la samarreta blaugrana, i el seu primer contacte amb el president Joan Laporta. Dissabte vivia el primer partit del Barça Mobicat des de la Llotja del Palau Blaugrana. Carlos Muñoz s’ha integrat molt bé al vestidor blaugrana, on coneixia alguns jugadors. En una entrevista per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, l’exjugador del Caja Segòvia parla de les seves primeres sensacions de blaugrana.

Ja porta uns dies amb l’equip, quines són les seves sensacions?

“Encara m’estic adaptant. Sobretot estic molt a gust amb els meus companys, m’han rebut molt bé. Ells estan a un altre nivell perquè juguen cada dissabte i és diferent. Jo m’haig d’anar acoblant en aquest mes i mig, és la meva feina ara mateix. Haig d’anar de mica en mica i esperar fins al gener.”

Ha estat fàcil l’entrada al vestuari?

QM3D5416.jpg“Sí, ha estat fàcil. Ja coneixia quatre o cinc jugadors. Els dos porters, Javi, Igor i Fernandao. Els altres, me’ls van presentar un a un i la veritat és que aquests dies m’han tractat molt bé.”

Ja coneixia Marc Carmona?

“Només el coneixia de vista, l’havia tractat poc. El primer dia que vaig venir a firmar vaig estar amb ell i la veritat és que em va donar molta confiança veure l’entrenador el primer dia abans de firmar. M’està tractant molt bé.”

Com es planteja aquest temps fins al gener, quan ja pugui jugar?

“Entrenant-me i veient els meus companys jugant els dissabtes o diumenges, quan els toqui. És difícil perquè després del Mundial només vaig jugar un partit i ara estaré més d’un mes i mig sense jugar. En total seran gairebé quatre mesos sense competir i es nota per a un jugador. Però quan vaig firmar ja ho sabia, i ara toca esperar.”

Ha arribat a un club que està en una línia ascendent, sembla que ja estan enfilats per entrar a la Copa i als play-off.

QM3D2545.jpg“S’està veient un equip molt seriós aquest any. La temporada passada van ser molt irregulars, i no van poder arribar a la Copa. Aquest any se’ls està veient que el seu primer objectiu és la Copa.”

Només ha fet dos entrenaments, però ja ha viscut moltes coses. En el seu primer dia al club, es va fer la fotografia oficial de l’equip, amb la presència de Joan Laporta. Suposo que ja va poder sentir el que envolta la marca Barça, que el Barça és ‘més que un club’?

“Sí, sí. L’entrenament era el primer i estava una mica nerviós. Després, a la foto, la veritat és que impressionava, amb tots els directius. I saludar Joan Laporta, que sempre l’havia vist per televisió... La veritat és que es nota que és més que un club.”
Primers dies de blaugrana
Primer contacte amb el Palau
L’altre dia ja va veure el seu primer partit al Palau. Què li va semblar el Palau Blaugrana i l’afició barcelonista?

“Des de dalt no ho havia vist mai. Ho vaig veure des de la Llotja i la veritat és que es veu molt bé, però prefereixo jugar a baix. L’equip em va agradar molt, sobretot en defensa.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana