FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.11.2008 14:53

Mobicat a la foto

El nou patrocinador de la secció de futbol sala ja surt a la foto. Mobicat és una de les novetats de la fotografia oficial que s’ha fet l’equip de Marc Carmona. Carlos Muñoz, que s’incorpora a l’equip al mes de gener, també hi surt.


Després de fer el darrer entrenament abans d’enfrontar-se dissabte al MRA Navarra (16.30 h, Barça TV), els homes de Marc Carmona s’han vestit amb l’equipació oficial de partit per fer-se la fotografia d’equip. El futbol sala llueix aquesta temporada un nou patrocinador, Mobicat, i ha estat una de les novetats de la sessió fotogràfica. Joan Laporta i el responsable de la secció, Josep Cubells, han acompanyat els blaugranes a la foto.

Muñoz, primer entrenament

QM3D5416.jpgTambé era novetat el darrer fitxatge de la secció, Carlos Muñoz, que no debutarà fins al mes de gener però que aquest divendres ja ha fet el primer entrenament amb l’equip de Carmona. “És el primer dia i anava una mica perdut perquè, a més, hem fet entrenament d’estratègia”, explica el tècnic blaugrana. “Com que sabem que no pot jugar fins al gener tindrà temps per adaptar-se de sobres”, afegeix.
Mobicat a la foto
Jugadors tocats
Marc Carmona afronta el partit davant el MRA Navarra amb jugadors tocats. Fernandao arrossega una lumbàlgia, però ha entrat a la convocatòria, com Chico i PC, tot i que encara no estan al 100%.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana