FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.11.2008 12:05

“No és el Navarra d’altres anys”

Cristina Collado


L’MRA Navarra no ha començat gaire bé la temporada. Són dotzens i estan a cinc punts de les places de Copa, on han participat en els quatre últims exercicis. “No és el Navarra d’altres anys”, assegura Santi Gea.


El pròxim rival del Barça Mobicat, l’MRA Navarra (dissabte 15, 16.30 h, Barça TV), no està vivint una de les seves millors temporades. Una de les raons pot ser la incorporació de fins a set jugadors nous. Un fet que obliga a un temps d’adaptació perquè puguin funcionar com a equip. De moment, estan a cinc punts de les places que donen accés a participar a la Copa, on el conjunt navarrès és un assidu. Ha participat en les quatre últimes edicions, i ha estat semifinalista en dues ocasions.

El segon entrenador del Barça Mobicat ha explicat a l’anàlisi del rival que l’equip entrenat per Imanol Arregui no és el mateix d’altres anys: “El Navarra ha fet aquest any moltes incorporacions i li està costant una mica. Imanol és un entrenador molt exigent i intentar que els jugadors adaptin la seva forma de joc costa una mica. Per això, a nivell de resultats, no és el Navarra d’altres anys. Però una cosa són els números, i l’altra, la realitat de cada partit. Si analitzes els partits que han perdut fora de casa, veus que no és un equip que sigui fàcil de guanyar. Està en fase de formació, però no ens hem de refiar.”

Com juga el Navarra

“És un equip que acostuma a ser bastant sòlid en defensa i comet poques errades. A l’atac es caracteritza perquè Imanol és un amant del futbol sala, i li encanta la mobilitat, jugar molt bé de quatre, guanyar-te les esquenes... És un equip força complet.”

Els jugadors de referència

“La seva referència número u és Lukaian. L’altre dia va marcar quatre gols. A nivell físic és molt potent, té molt gol i és molt lluitador. Altres jugadors importants són Joel i Pablo, aquest últim és un jugador molt desequilibrant, però de moment és dubte, no se sap si podrà jugar.”

Les claus del Barça

“Nosaltres hem de tenir la solvència defensiva de l’últim partit. No vam tenir pràcticament errades ni col•lectives ni individuals. A més, hem d’intentar poder estar una mica més fluids a l’atac com ho hem estat en altres partits."
Lukaian és el màxim golejador de l'MRA amb 8 gols
Lukaian és el màxim golejador de l'MRA amb 8 gols
Dani Fernádez
Santi Gea ha parlat també de qui va vestir la samarreta blaugrana durant tres temporades, Dani Fernández , aquesta temporada nou jugador de l’MRA Navarra: “Hem vist alguns partits d’ell. No està jugant tant com al Barça perquè s’ha d’adaptar a la filosofia de joc del seu nou equip i també als nous companys. És un jugador molt lluitador, que té u contra u, té xut i caràcter.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana