FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.11.2008 12:45

Tractament conservador per a Igor

www.fcbarcelona.cat


El pivot brasiler Igor continuarà encara entre dues i tres setmanes més de baixa. Després de la ressonància magnètica a què va ser sotmès dimarts, s’ha decidit aplicar un tractament més conservador.


Dimarts a la tarda va ser sotmès a una nova ressonància magnètica. Els resultats de la prova van evidenciar signes de millora de la ruptura fibril·lar a l’adductor mitjà de la cama esquerra. Tot i això, l’equip mèdic del futbol sala ha decidit adoptar un tractament més conservador per al pivot brasiler.

Igor ja havia començat a fer treball en pista la setmana passada, però va sentir alguna molèstia. És per aquesta raó que deixarà, de moment, el parquet, i tornarà a fer treball de fisioteràpia i gimnàs almenys durant una setmana més. Es preveu que entre dues i tres setmanes pugui afegir-se definitivament a la disciplina del primer equip.

Chico: treball físic

Chico es va reincorporar dimarts a l’equip, després de ser uns dies al Brasil pel naixement de la seva filla. Tant al matí com a la tarda, el tanca brasiler va fer treball físic especialitzat, i va acabar el dia sense molèsties a la zona inguinal de la cama esquerra. Aquest matí continua amb aquest treball físic i està previst que a la tarda ja faci treball sobre el parquet. La seva evolució en els pròxims dies en marcarà la disponibilitat per al partit de dissabte contra l’MRA Navarra.
Tractament conservador per a Igor
PC: al marge del grup
PC continua fent treball al marge del grup. Per tal de millorar les molèsties a la cuixa dreta, el tanca brasiler continua aquests dies fent treball específic de fisioteràpia i de gimnàs. Es preveu que dijous ja pugui treballar amb la resta de l’equip.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana